Az új strapabíró Blackview BV8800 mobiltelefonban az új Redmi 11S-ben is megtalálható Helio G96 CPU kapott helyet, ami mellé a gyártó mérnökei 50 megapixeles kamerát, éjjellátó funkciót is bele raktak.

Az újgenerációs Blackview BV8800 2408 x 1080 pixeles kijelzőt használ. Már 90Hz-es képfrissítést tud, ami vizuálisan egy sokkal gördülékenyebb használatot tesz lehetővé.

A Redmi Note 11S-ben is megtalálható MediaTek Helio G96 processzort használja, ami 301.167 körüli pontot ért el az AnTuTu benchmarkban.

RAM és tárhely fronton sem lehet panaszunk, hiszen 8GB memóriát és 128GB tárhelyet kapunk. Vezeték nélkül kapcsolatokból van Bluetooth 5.0, helymeghatározás 2.4 és 5GHz-es WiFi, a két SIM kártyát fogadó telefon pedig a hazai 4G hálózatot is kezeli.

A Blackview BV8800 IP68 és IP69K védettséggel és katonai MIL-STD-810H minősítéssel is rendelkezik. Kamera fronton nagyon nagyot robbantanak, hiszen az előlapi 16 megapixeles kamera mellett a hátlapon a fő optika már 50 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 20 megapixeles éjjellátó kamera infravörös szenzorokkal, 8 megapixeles nagylátószögű és két 2 megapixeles mélységélességgel ellátott kamerával is.

Óriási kapacitású 8380mAh kapacitású akkumulátort kapunk, ami támogatja a 33 wattos györstöltési módot is. A két SIM kártyát kezelő, 4G támogatással rendelkező Blackview BV8800 mobiltelefon 249$-ba kerül az előrendelői akcióban, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Blackview BV8800 mobiltelefon

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás