A BlitzWolf akkumulátoros porszívó családjában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt, akkor is, ha egy erős szívóerejűt vagy egy igazán kicsi és könnyű típust keresnek.

Az erős BlitzWolf BW-HC1

 

A BlitzWolf BW-HC1 felveszi a versenyt a Xiaomi porszívójával is. Számos fejet kapunk az alapos tisztításhoz, a szívóerősséget az érintésérzékeny kijelzőn választhatjuk ki. A teljesítménye pedig köröket ver a konkurenciára, hiszen 25000Pa szívóerővel rendelkezik.

BlitzWolf BW-HC1 4Erős és könnyű, mert csak 2.4 kilogrammot nyom, de a már említett 25Kpa szívóerőre képes, amit sok porszívó megirigyelne. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket.

BlitzWolf BW-HC1 3

Három fokozatból választhatunk, egy automata, erős és ECO mód közül. A 2500mAh kapacitású akkumulátoráról a LED kijelző ad tájékoztatást. Ezen keresztül egy érintésérzékeny panelnek köszönhetően változtathatjuk a szívás erősségét. A porszívót használhatjuk a hosszított szárral vagy akár anélkül is, ha például az autót szeretnénk kiporszívózni,

A portartálya 700 milliliter kapacitású, ami mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 350W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 25000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC1 porszívó EU szabványú adapterrel érkezik, európai raktárból. Ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. A kedvezmény kóddal 129$-ba (42000 forintba) kerül.

A BlitzWolf BW-HC1 porszívót itt találod meg

🔹Kupon : BGPLHCD

_________________________________________________________

A mindenre elegendő BlitzWolf BW-HC3 porszívó

BlitzWolf BW-HC3 teszt

A BlitzWolf BW-HC3 ára remek, az akkumulátoráról bárhol használhatjuk, a szívóerőre nem lehet panaszunk és a forgó kefe fejnek hála pedig a szőnyeg szálai közül is kiszedi az ott rekedt piszkot.

Mi is kipróbáltuk, olvasd el a tesztünket

A új BlitzWolf BW-HC3 előnye, hogy három fokozatot, azaz három szívó erősséget választhatunk, amivel így 65, 40 vagy maximális fordulatszámon 18 percig használhatjuk. De még közepes erősségen is több, mint valószínű, hogy egy nagyobb lakást is kétszer kiporszívózhatunk vele.

BlitzWolf BW-HC1 3

A porszívó könnyű, csak 2.6 kilogrammot nyom, így egy kézzel is simán használható. Az alapos takarításhoz különböző fejeket mellékel a gyártó, de a leghatékonyabb tisztítást itt is, még mindig az a fej jelenti, amely motorikusan megforgatja a benne található apró sörtéket, hogy még a szőnyegünk szálai közül is kitakaríthassuk az oda rakódott szennyeződéseket. Ennek végében apró ledek bújtak meg, hogy az ágy alatt is lássuk, hogy kelne el még egy kis takarítás.

BlitzWolf BW-HC1 1

BlitzWolf BW-HC1 2

Mosható HEPA filterrel rendelkezik, a motorja 300W teljesítményű, amivel elérhető a maximális 22000Pa szívóerő. A BlitzWolf BW-HC3 porszívóhoz rengeteg kiegészítő jár, így nem csak a hosszú teleszkóppal, hanem akár a kisméretű fejjel is használható, hogy az autót is kitakaríthassuk vele. A porszívó európai raktárból érkezik, ennek köszönhetően pár munkanap alatt meg is érkezhet. Az akcióban, a kedvezmény kóddal 109$-ba (37000 forintba) kerül. Az első kóddal pár darabig csak 99$!

A BlitzWolf BW-HC3 porszívót itt találod meg

Kupon: BGBFD19 vagy BGDUCZHC3 vagy BGBWCZHC3

__________________________________________________________

A kicsi és könnyű BlitzWolf BW-HC2

 

BlitzWolf BW-HC2

A remek HC1 és HC3 mellett várható volt, hogy a gyártó még tartogat egy kis meglepetést. A BlitzWolf BW-HC2 az új modellek legolcsóbbika, ami 15000Pa szívóerővel rendelkezik.

Igazán kisméretű a 100 wattos motorral ellátott szívó rész, ami egy 100 milliliteres portartállyal rendelkezik.

A henger alakú porszívó rettentő kicsi és könnyű lett, amihez használhatjuk a toldó csöveket és a különböző méretű és fajtájú fejeket, hogy a lakás minden részét tisztán tarthassuk vele. A 2200mAh kapacitású akkumulátort sok porszívóval ellentétben USB portról tölthetjük fel, így bárhol, bármikor elláthatjuk energiával. Kis mérete miatt nem csak a lakásban, hanem az autó tisztántartásában is a segítségünkre lehet.

A portartályt mágneses zár tartja a helyén és számtalan szűrővel, HEPA filterrel is ellátták. Az újdonság most is európai raktárból (CZ) rendelhető meg, így áfa és vámmentesen érkezik, ami a kedvezmény kóddal 76.99$-ba kerül, így ez a legolcsóbb BlitzWolf akkumulátoros porszívó.

BlitzWolf BW-HC2

Kupon: BGCZHCV2

 

Ne feledd, mindig vannak akciók. Kedvezmény kód kéréshez írj nekünk Facebook-on

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás