Az Ulefone Armor 14 a gyártó újabb, megfizethető árú strapamobilja, ami átdolgozott külsővel és a fedélzetén magyar nyelvű Android 11 rendszerrel érkezik.

A mobiltelefon IP68 és IP69K védettséggel rendelkezik, ellenáll a 1.5 méter magasságból történő véletlen leejtésnek és 1.5 méter mélységű vízben 30 percig képes üzemelni. Az Armor 14 sarkai úgy lettek kialakítva, hogy eséskor csökkentsék a telefonra ható erőket. A hátlapi kamera körüli részt pedig rácsozott mintával dobták fel. A 6.52 colos és 720×1600 pixeles kijelzőt Gorilla Glass üveg védi.

Hardveres fronton a MediaTek Helio G35 CPU duruzsol a motorháztető alatt. A fedélzetén 4GB memóriát kapunk, a tárhely mérete 64GB, de nem kell szomorkodnunk, mert még memóriakártyát is használhatunk.

A hátlapi fő szenzor 20 megapixeles, kapott mellé egy 2 megapixeles makró lencsét és egy mélységélességre alkalmas szenzort is. Az előlapi notch-ra pedig egy 16 megapixeles kamera került.

Természetesen van kétcsatornás wifi, bluetooth 5.0 és A-GPS, GLONASS, BDS helymeghatározás is, hogy teljes legyen az összkép. A Type-C portján keresztül pedig feltölthető a méretes, 10000mAh kapacitású akkumulátora. A telefon támogatja a hazai 4G-t és az Android 11 rendszer magyar nyelvű felülettel is rendelkezik. Az Ulefone Armor 14 az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Ulefone Armor 14 mobiltelefon

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás