Az olcsó okosórák piacán nem ismeretlen a gyártó, akiknek Zeblaze GTS termékük az előrendelői akcióban az első 600 vásárlónak csak 7000 forintba kerül.

Egy ideig csak 7000 forintba kerül az okosóra

Zeblaze GTS okosóra

Az akár 10 napos üzemidőre képes okosórában szinte minden megtalálható, amit egy ilyen olcsó terméktől elvárnánk. Kapott zenevezérlő módot, időjárás alkalmazást, pulzus és véroxigénszint mérést, üzenet/hívásértesítést és a mozgásunkat is nyomonkövethetjük a 8 féle sport módnak köszönhetően, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Az IP67 minősítéssel rendelkező óra egy 1.3 colos érintőkijelzőt kapott, ami szerencsére már egy IPS panel, így a betekintési szögekre sem lehet majd panaszunk és oldalt egy fizikai gombot is találunk a korona helyén.

A vékony kivitelnek és a szilikon szíjnak köszönhetően a mérlegen csupán 34 grammot nyom a Zeblaze GTS. A fentebb felsorolt funkciók között természetesen találunk alvásmonitorozást és az értesítésekről, hívásokról sem fogunk lemaradni. Újdonságként szolgál, hogy beépített mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így a Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően az óránkról is fogadhatjuk a bejövő hívásokat, ha az össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal.

A 240mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt tölthetjük fel, ami 7 napos átlag használatra elegendő, de akár 10 napra is elég lehet. A 19.99$-os ára valóban alacsony, 7000 forintért nem sok hasonló órát találunk a piacon. Így kezdő okosórázóknak, fiataloknak, idősebbeknek ideális választás lehet a Zeblaze GTS.

Az okosórát itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás