A kis (nagy) kínai gyártó is remek árú készülékekkel rukkol elő. Bár a Xiaomi piacra lépése után kevesebbet hallottunk róla. De jól jött neki a verseny és egyre újabb és újabb készülékeket mutatnak be, melyből a legújabb a Doogee N30 mobiltelefon.

A Doogee X95 szuper olcsó lett a maga 20.000 forint körüli árával és mi is kipróbálhattuk, mit is tud az Android 10 Go rendszert futtató telefon. Most eggyel emelték a tétet és a Doogee N30 4GB memóriát és 128GB háttértárat kapott, hogy ne legyünk tárhelyet szűkében.

A kijelzője 6.55 colos, az IPS panel felbontása 1600×720 pixel. Az előlapi kamera 8 megapixeles, ami nem a notch szigeten, hanem a kijelző bal felső részében kapott helyet. A MediaTek Helio Helio A25 (MT6762V/WD) 12 nanométeres gyártástechnológiával készül. A 8 magos CPU maximálisan 1.8GHz-re képes. Memóriából 4 gigabájtot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB. Lehetőségünk van microSD memóriakártya használatára is, egészen 256GB-os méretig.

A telefon 2 nano SIM kártya mellett képes fogadni a microSD kártyát és támogatja a hazai 4G hálózatot is. Az új Bluetooth 5.0 kapcsolat került bele, ahogyan 2.4 és 5GHz WiFi is támogatott, a helymeghatározásért pedig a Beidou, Galileo, Glonass, GPS felel. A hátlapra ujjlenyomat olvasó került, de ellátták arcfelismeréssel is, amit az Android 10 rendszerből választhatunk ki, amin természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is.

A hátlapi fő kamera 16 megapixeles, ami mellett 8, 2 és 2 megapixeles kamerákat találunk. A Doogee N30 akkumulátora 4650mAh kapacitással rendelkezik és USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel az EU szabványú adapterével. A Doogee N30 mobiltelefon 149$-ba (~47.500 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen vásárolhatunk meg.

A Doogee N30 mobiltelefont itt találod

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás