Olcsó táblagép kellene? Összeszedtünk párat a pénztárcabarát kategóriából. Van itt 8 és 10 colos modell, Android 9 és a legújabb Android 10 rendszerrel is. Memória fronton sem panaszkodhatunk, hiszen 2GB rendszermemóriával ellátott, de 4 gigabájt memóriás példányt is találtunk közöttük.

____________________________________________________________

 

Teclast P80X

 

A Teclast P80X egy igazán olcsó táblagép. A 8 colos tablet PC mindent tud, amire csak szükségünk lehet. 1280 x 800 pixel fért el a 8 colos kijelzőjén, ami IPS technológiát használ. A Teclast P10HD-ben is megtalálható 64 bites, nyolc magos Unisoc SC9863A modellt használja, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes. Memóriából 2GB, míg belső tárhelyből 32GB jár, amit microSD memóriakártyával tovább bővíthetünk.

teclast_p80x.jpg

A csupán 315 grammos olcsó táblagép Android 9 rendszert futtat, ami Bluetooth 4.1 és 2.4GHz-es WiFi kapcsolatot is kapott, de ellátták GPS-szel is. Előlapi kamerája 0.3, hátlapija pedig 2 megapixeles. Nem sok, de legalább kapunk valamit, hogy a legfontosabb dolgokat megtudjuk örökíteni. MicroUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát és szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is.

teclast_p80x_1.jpg

Szerencsére a Teclast P80X táblagép nem kerül sokba, 74.99$-ba (azaz mintegy 23.500 forintba) kerül. Az EU Priority Line szállítást választval áfa és vámmentesen rendelhetjük meg

____________________________________________________________

 

Teclast P10HD

 

Megérkezett a feljavított kiadás a Teclast táblagépéből. Egy belépőszintű mobiltelefon áráért vásárolhatjuk meg a Teclast P10HD Androidos táblagépüket. A P10HD ugyanannyiba kerül, mint az elődje, de már több memóriával és nagyobb felbontással rendelkezik az Android 9 rendszert futtató táblagép.

Az új, 10.1 colos, Teclast P10HD táblagép Android 9 rendszert futtat. Ebben a kategóriában ilyen tulajdonságokkal valóban nagyon alacsonynak számít a 106.99$-os ár, de a Teclast megpróbálta lehetetlent.

Ez már egy ráncfelvarrott modell, így a 10.1 colos megjelenítő nem 1280 x 800 pixeles, hanem már FullHD, azaz 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkező IPS kijelzőt kapott. Az elődben 2, de itt 3GB memóriát kapunk, a belső tárhely mérete pedig 32GB, de szerencsére lehetőség van microSD memóriakártya használatára is. Processzora egy 64 bites, nyolc magos SC9863A modell, ami maximálisan 1.6GHz-es órajelre képes.

Az adatkapcsolatokat tekintve sem lehet panaszunk, hiszen már az új 5.0 verziószámú Bluetooth-t is támogatja, WiFi-ből pedig kezeli a 2.4 és 5GHz-es hálózatokat is. 6.000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a microUSB portján keresztül tölthetünk fel, és ellátták 3.5mm-es fülhallgató csatlakozóval is. Az előlapon egy 2 megapixeles kamera kapott helyet, míg a hátlapon egy 5 megapixeles optika található.

Az új Teclast P10HD csak 106.99$-ba kerül, azaz 30.500 forintba, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

____________________________________________________________

 

Alldocube iPlay 20

 

Aki egy olcsó, ám 10 colos Androidos táblagépet szeretne, ami még az idehaza is használt B20-as 4G hálózatot is támogatja, nekik lehet ideális választás az Alldocube iPlay 20.

 

Akár navigációra is használható az olcsó, 10.1 colos IPS kijelzővel ellátott tablet PC, ami 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. A megjelenítőt a Corning féle Gorilla Glass védi a karcoktól. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával akár 512GB-ig tovább bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

Az Alldocube iPlay 20 táblagép SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-at is, tehát a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. Ellátták helymeghatározással is, amiből GPS, Beidou műholdakat képes kezelni, így egy nagyméretű navigációként is használhatjuk a táblagépet. Szerencsére nagyon vékonyra szabták, hiszen 24.5 x 14.9 x 0.79 centiméteres háza nem mondható vastagnak, súlya 450 gramm. Egy 6000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit USB Type-C proton keresztül tölthetünk fel. Szerencsére megmaradt a 3.5 milliméteres jack csatlakozó is, így vezetékes fülhallgatót is használhatunk.

Az előlapon egy 2 megapixeles, a hátlapon 3 megapixeles kamera kapott helyet, amivel ugyan nem fogunk csúcsminőségű képeket készíteni, de szükségmegoldásként, adva van a lehetőség képek, videók készítésére. Az Alldocube iPlay 20 természetesen már az új Android 10 rendszert futtatja. Így, ha nem egy erőgépre lenne szükségünk, akkor ez a gép is jó választás lehet. 121.99$-ba, azaz 38.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Alldocube iPlay 20 táblagépet itt találod meg

 

____________________________________________________________

 

Teclast P20HD

4GB memória, 64GB tárhely, friss Android rendszer, 10.1 colos kijelző és GPS. Ezt tudja a Teclast P20HD. Mi kell még?

A 10.1 colos IPS kijelzővel ellátott táblagépet akár még navigációra is használhatjuk. A Teclast P20HD kijelzője FullHD, azaz 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhelyének mérete 64GB, amit memóriakártyával bővíthetünk, hogy azon tárolhassuk a zenéinket, videóinkat. Processzorból a Spreadtrum SC9863A 1.6GHz-en üzemelő modelljét kapta meg, ami nem egy csúcs lapka, de a termék árát nézve érthető ez a CPU választás.

Az autóban egy méretes navigációs rendszerként is használhatjuk, hiszen GPS-szel is ellátták a  Teclast P20HD táblagépet, ami SIM kártyát is fogad és támogatja a B20-at is, tehát a hazai 4G hálózattal is kompatibilis. Egy 6000mAh kapacitású akkumulátorral látták el, amit USB Type-C porton keresztül tölthetünk fel, de meghagyták a 3.5 milliméteres jack csatlakozót. Bluetooth 4.0 és 2.4/5GHz-es WiFi támogatást is kapunk. Ha videóhívásra is használnánk, jól fog jönni az előlapi 2 megapixeles kamera, hátul pedig egy 5 megapixeles optikát találunk.

A Teclast P20HD táblagép a 125$-os árával remek vétel, hiszen egy belépőszintű mobiltelefon áráért egy 10.1 colos, Android 10 rendszert futtató olcsó táblagép lehet a miénk, mindössze 40.000 forintért. Az EU Priority Line szállítást választva pedig áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a Banggood webáruházból.

A Teclast P20HD táblagépet itt találod meg

 

Kérdésed lenne vagy csak kedvezmény kód kellene, hogy olcsóbban vásárolhass? Csatlakozz Facebook csoportunkhoz

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás