A DIGOO két új termékkel is jelentkezett, egyet a fürdőszobába, egyet pedig a nappaliba tervezve.

 

A DIGOO egy ventilátorral jelentkezett a nyári forróság előtt. A DIGOO DG-F1101 nevű termékük egy víztartállyal rendelkező modell, így nem csak a ventilátor hűsítő fuvallatát érezhetjük, hanem a vízpermetnek köszönhetőn hűvösebbnek is érezhetjük majd a körülöttünk lévő levegőt.

A távirányítóval is rendelkező termék 4 különböző móddal és 8 választható sebeséggel rendelkezik. Az 1.6 literes víztartályát megtöltve 8 órán át használhatjuk a vízpermet üzemmódot, de természetesen sima ventilátorként is funkcionál. A legerősebb fokozaton 59dB hangerőséggel rendelkezik, de választhatjuk akár az alvás módot is, ilyenkor a ventilátor sebessége a legalacsonyabb fokozatba kapcsol, amivel sokkal halkabb lesz, de ellátták energiatakarékos ECO móddal is.

A DIGOO DG-F1101 ventilátort a szoba hőmérsékletét kijelző megjelenítője mellett található érintésérzékeny gombokkal és a mellékelt távirányítóval is használhatjuk. Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes vásárolható meg.

A DIGOO DG-F1101 multifunkciós ventilátort a kedvezmény kóddal az eredeti 125.99$-os ár helyett 89.99$-ért vásárolhatjuk meg

Kedvezmény kód: BGDGF11

 

__________________________________________________

 

  digoo_dg-bf8011_2.jpg

A lakásunk új kiegészítője lehet a DIGOO DG-BF8011 okos mérleg, ami nem csak a testsúlyunkat méri.

digoo_dg-bf8011_3.jpg

A hófehér kivitelben kapható, kikapcsolt állapotban rejtett, LED kijelzővel ellátott okos mérleg egy erős üveg felületet kapott. A telefonos alkalmazás segítségével 21 különböző adatról kaphatunk tájékoztatást, többek között testzsírszázalékról, BMI testtömeg-indexről, testünk izom és zsír mennyiségéről is.

digoo_dg-bf8011_1.jpg

A DIGOO DG-BF8011 okos mérleg is egy új termék a Banggood webáruházban, így a kedvezmény kóddal az eredeti 56.54$-os ár helyett 34.99$-ért, azaz körülbelül 11.000 forintért vásárolhatjuk meg.

Az okos mérleget itt találod meg

Kedvezmény kód: BGHN33BF

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás