Kicsit talán a Sony Xperia sorozat újabb tagjaira hasonlít az Oukitel K3 Pro, ami jelenleg csak 99$-ba, azaz körülbelül 32.000 forintba kerül.

A telefon szögletes formáját 2.5D-s, oldalain lekerekített előlapi üveggel dobták fel. Kimagaslót nem, csak a kötelezőket hozza az Oukitel K3 Pro. A 4GB memória dicséretes ezért az árért cserébe, tárhelyből 64GB-on gazdálkodhatunk és lehetőség van microSD memóriakártyás bővítésre is, egészen 128GB-ig.

A processzora már nem mai darab, a MediaTek MT6763 duruzsol a motorháztető alatt, aminek nyolc magja maximálisan 2.0GHz-re képes. Az AnTuTu benchmarkjában 79.000 pontot képes kipréselni magából. Az 5.5 colos kijelző 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, oldalán lekerekített üveggel. Az Oukitel K3 Pro egyszerre két NANO SIM kártyát képes kezelni vagy az egyik szolgáltatói kártya helyére tehetjük a microSD memóriakártyát. Természetesen támogatja a 800MHz-es frekvenciát is, így idehaza is a 4G hálózaton szörfölhetünk, még vidéken is.

Nem csak a hátlapi kamerák mellett, de az előlapi képkészítő mellett is találunk egy LE villanót. Érdekeségképp a hátlapon is egy 13+5 megapixeles kamera teljesít szolgálatot, ahogyan a telefon elején is. Vezeték nélküli kapcsolatokból 4.0 verziójú Bluetooth és 2.4GHz-es WiFi jár, sajnos az 5GHz-es sávot kezelő modul kimaradt a repertoárból. Ami kiemeli az Oukitel K3 Prot a többiek közül, az a 6000mAh kapacitású akkumulátora, amit a jól bevált microUSB porton keresztül tölthetünk fel az EU szabványú 9V/2A teljesítményű töltőjével. A készüléken Android 9 rendszer fut, amin természetesen megtalálható a magyar nyelvű menü is. Az Oukitel K3 Pro előrendelhető a Banggood webáruházból, 99.99$-os, 32.000 forintos áron, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

Az Oukutel K3 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás