Akik egy karórára vágynak, eddig is számtalan modellből választhattak. Amióta az okosórák is megjelentek a gyártók kínálatában, ez a piac is óriásira duzzadt. Vele együtt már legkevesebb, három lehetőség is megnyílt előttünk. Választhatunk egy hagyományos karórát, okosórát vagy a kettő elegyét, az analóg külsővel megáldott, de a letisztult külső alatt megbúvó hibrid funkciókat kínáló modellt, mint például a TwentySeventeen QingPai Qing órát a Xiaomitól.

A 40 milliméteres átmérővel és 58 grammos súllyal rendelkező óra a letisztult analóg szerkezete mellett egy 90mAh kapacitású akkumulátort és beépített szenzorokat kapott. A számlap alsó részén találjuk a 0.42 colos OLED kijelzőt, amelyen megjelennek a hívás és üzenet értesítések is. Az okos funkcióknak köszönhetően képes pulzusmérésre, lépésszámlálásra, és alvásmonitorozásra is.

A bőr szíjjal rendelkező órát Bluetooth 5.0 kapcsolattal látták el, így a telefonos alkalmazással Android és iOS rendszerű készülékünkkel is használhatjuk.

Az elegáns, hibrid Xiaomi TwentySeventeen QingPai Qing óra 88.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg a Banggood webáruházból.

A hibrid Xiaomi TwentySeventeen QingPai Qing karórát itt találod meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás