Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek.

BlitzWolf BW-NEW TH11 USB HUB

A BlitzWolf frissítette az USB-C dokkolóját, így a modern eszközöket használók mellett olyan funkciót is ellát, mint a régebbi VGA (D-sub) csatlakozás, hogy a korosodó monitorunkat is tudjuk még használni a modern eszközeinkkel.

A BlitzWolf BW-NEW TH11 USB-C porton keresztül csatlakozhat a laptophoz vagy az asztali PC-hez, amelynek segítségével számos más portot kapunk. A csatlakozók közül a következőket találjuk meg rajta:

  • 1 darab USB 3.0,
  • 2 darab HDMI,
  • 1 darab VGA,
  • 1 darab USB-C PD töltéshez, maximum 100 wattal

Ha szükséged van egy VGA csatlakozóra is az új laptopodon, akkor a BlitzWolf ezt könnyedén megoldja, melyért a kuponnal 6000 forintot kérnek

🔹Kupon:BGspringG346


ACASIS M.2 NVMe 2230 SSD ház



Kicsi, mágneses NVMe SSD ház akár számítógépekhez, akár tabletekhez vagy mobiltelefonokhoz. Az USB-C csatlakozóval ellátott ház mágnesesen csatlakoztatható az újabb iPhone készülékek hátuljára, amelyet az USB-C portjával köthetünk össze a telefonnal.

A 2230 méretű meghajtók közül a M Key/B&M Key modelleket támogatja és a legnagyobb adatátviteli sebesség akár 10Gbps is lehet. Az ACASIS M.2 NVMe 2230 SSD ház a kuponnal 7800 forintba kerül.

ACASIS M.2 NVMe 2230 SSD ház

🔹Kupon:BGspringG338


Baseus A3lite kisméretű akkumulátoros porszívó 12000Pa szívóerővel

Az autó kitakarítása mindig sarkalatos pontja az életünknek. A kis teljesítményű szivargyújtós és akkumulátoros társaik szívóereje sokszor hagy kívánni valót maguk után. A Baseus A3lite porszívó ezzel szemben 12000Pa szívóerőre képes.

A termosz méretű porszívó matt fehér, fekete és kék színben választható. Átlátszó portartályával akár egy modern műtárgy is lehetne. Tartozékként egy kis kefe fejet, egy hosszú nyakat, leírást és egy USB-C kábelt kapunk. A 29 x 5.4 x 5.4 centiméteres mérethez 438 grammos súly párosul. Alul találjuk az USB-C csatlakozót, amin keresztül feltölthető a porszívó 2000mAh kapacitású akkumulátora.

A Baseus 12000Pa porszívó a kuponnal 18500 forintba kerül

🔹Kupon:BGspringG259


iMars SP-B150 150W összecsukható napelem

Az iMars SP-B150 150W nem más, mint egy összecsukható napelem, így a több napos családi táborozás, pecázás, sátorozás alatt is mindig lesz energiánk, hogy feltöltsük a telefonjainkat és táblagépünket.

Az összecsukható szolár panel becsukva 49×38×1 centiméter, ám kinyitva már közel két méter hosszúságú 1430×49×1 centiméter méretű. Ez pedig már kellő felületet biztosít ahhoz, hogy összegyűjtsük a nap sugarait, ami beépített USB, USB-C és DC csatlakozóval is rendelkezik.



  • A 150W-os napelem egyik USB-A portján maximum 5V/2A=max.10W,
  • a másik USB-A portján 5V/3.4A, 9V/2A, 12V/1.5A=max. 18W,
  • USB-C portján pedig 5V/3.4A, 9V/2A, 12V/1.5=max. 18W-ot,
  • DC portján 19V mellett 5.5v-ot, azaz összesen 104.5 wattot képes leadni.

Így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk róla, ha épp nem esik az eső és napsütéses időnk van. Ám az eső sem tesz benne kárt, mert úgy lett kialakítva, hogy ha véletlenül kint hagynánk a szabadban, ne menjen tökre egy nyári záportól.

A DC portjáról akár nagyobb teljesítményfelvételű eszközöket is elláthatunk vele energiával, akár egy méretes akkumulátort is, ami estére elegendő energiát biztosít majd a számunkra. Utóbbi teljesítmény valószínűleg névleges kapacitás, amit egy 150 wattos napelemből ki lehet hozni, az körülbelül 50 watt.

Az iMars SP-B150 a kuponnal 36 ezer forintba kerül az áfa és vámmentes európai raktárból

🔹Kupon:BGa9497f


BlitzHome BH-CM1503 kávéfőző

Olvasd el a tesztünket

A karos kávéfőzőt szinte azonnal meg is vásárolhatjuk, mert európai szabványú aljzattal rendelkezik. Az 1450W-os maximális teljesítménnyel rendelkező BlitzHome® BH-CM1503 presszó kávéfőző 15 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken.

A fém burkolattal rendelkező kávéfőző karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. A tetején található vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

A víztartállyal rendelkező BlitzHome® BH-CM1503 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással is rendelkezik. Ha pedig nincs használatban, egy idő után automatikusan lekapcsol, hogy ne fogyasszon energiát. A BlitzHome BH-CM1503 karos kávéfőző az európai raktárból 30 ezer forintba kerül.

A BlitzHome BH-CM1503 kávéfőzőt itt találod meg

🔹Kupon:BGspringG043


AMOLED kijelzős POCO Watch okosóra

A POCO Watch okosóra Android és iOS rendszerű mobiltelefonokkal is használható, ez a Global Version modell angol nyelvű menüvel rendelkezik. Megjelenésben az Apple Watch-ra hajazó okosóra több, mint 100 sport mód mérésére képes.

Szilikon pántot kapott, az oldalain lekerekített edzett üveg alatt egy 1.6 colos, 320 x 360 pixel felbontású kijelzőt találunk. 5ATM vízállósággal rendelkezik, az érintőkijelzője mellett egy oldalsó fizikai gombot is kapunk. Mint minden okosóra, a POCO Watch is képes hívás és üzenetértesítésre, lépésszámlálásra és alvásmonitorozásra, de ellátták optikai pulzusmérő szenzorral is. Ezen felül GPS, Glonass, Galileo és Beidou műholdalakon keresztül képes rögzíteni a megtett útvonalunkat.



A 225mAh kapacitású akkumulátorát feltöltve akár 14 napig is használhatjuk a 120 óralap közül választható POCO Watch okosórát. Az okosóra A Gshopper remek árazásának köszönhetően csak 16 ezer forintba kerül, amit áfa és vámmentesen küldenek. A vásárláshoz a PayPal használatát javasoljuk.

A POCO Watch okosórát itt találod meg

🔹Kupon:gshopperxiaomi

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás