A BlitzWolf BW-CMM2 presszókévét főz, egy vagy akár két adagot is, a tejhabosításnak köszönhetően akár cappuccino is készíthető, hogy odahaza is egy kávézóban érezhessük magunkat.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160082

A BlitzWolf BW-CMM2 a gyártótól megszokott színvilágú csomagjában érkezett. A belső rész kellő védelmébe burkolva minden fontos kiegészítőt megtalálunk. Már csak a kedvenc őrölt kávénkra van szükség, hogy otthon is finom espresso-t készítsünk magunknak.

A CMM2 kisméretű, így nem foglal sok helyet a konyhapulton. A 27.4 x 22.7 x 30 centiméteres méret mellé 3.65 kilogrammos súly társul. A szálcsiszolt alumínium borítású ház hátsó részére illeszthetjük a 1.5 liter kapacitású víztartályt. Elöl egy érintésérzékeny gombsornak köszönhetően választhatók ki a funkciók, a karos eszpresszó kávéfőzőhöz két különböző méretű belső részt kapunk, attól függően, mennyi kávéból szeretnénk elkészíteni az italunkat. A tejhabosító kar mozgatható, azaz kifordítható, hogy könnyebb legyen a hab elkészítése. Ajánlott beszerezni hozzá egy külön erre alkalmas kiöntőt, amivel könnyebb a tej felhabosítás és kiöntése a kávéra. A ház felső részén a gőzszabályzó tekerőjével állíthatjuk a habosítás erejét.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160086

A csepegtető tálca egy úszóval lett ellátva, ami kiemelkedik, ha az megtelt, így mindig tudni fogjuk, mikor kell kiönteni belőle az összegyűlt folyadékot.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160088

Az érintésérzékeny kezelőszerven középen található a be és kikapcsoló gomb. Baloldalt az egy vagy dupla adag/hosszú kávé gombja, a bekapcsoló mellett a manuális mód, illetve a tejhabosítás indítógombja.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160090

A mellékelt kanállal kimérhetjük és tömöríthetjük a karba rakott örült kávét. A tapasztalat azt mutatja, hogy nem kell annyira megtömni és tömöríteni, mert a 20 Bar nyomás óriási erőre képes és, ha teljes erőből lelapítjuk a kanállal a belerakott adagot, akkor az képes túlfolyni főzés közben. A kávéfőző használata pofonegyszerű, csak töltsük fel a víztartályt, tegyük bele a kávét, kapcsoljuk be a kávéfőzőt, majd amikor a gombsor villogása abbamaradt, készen áll a főzésre. Válasszuk ki a kívánt mennyiséget és nyomjuk meg az ennek megfelelő gombot. A CMM2 halkabb, mint a saját, hasonló típusú kávé készítőm és még egy átlagos árú kávéból is szép krémet készít az éltetű nedű tetejére.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160122

Ha nem eszpresszót, hanem cappuccino-t szeretnénk fogyasztani, akkor egy külön pohárba vagy bögrébe öntsünk hideg tejet, kapcsoljuk be a tejhabosítás funkciót és a tekerő segítségével adagoljuk a kívánt gőzmennyiséget, hogy felhabosítsa azt. A tejhab másodpercek alatt elkészül, amit ráönthetünk az elkészített presszókávénkra, hogy otthon is egy kávézóban kérhető cappuccino-t ihassunk bármikor, amikor kedvünk tartja.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160134

BlitzWolf BW-CMM2 -1160135

Alacsony mérete miatt kávéscsésze vagy egy kisebb bögrét tudunk a tálcájára tenni, de mivel ez a csepptálca eltávolítható, máris egy hosszú nyakú poharat is odarakhatunk. A BlitzWolf kávéfőzője jól szerepelt a teszten. Akik maguk szeretnek tejhabot készíteni és azt nem egy gépre bíznák, nekik biztosan tetszeni fog, de az espresso kedvelők sem maradnak finom kávéélmény nélkül. Így a BlitzWolf BW-CMM2 nálunk megkapná a virtuális ajánlott plecsnit.

BlitzWolf BW-CMM2 -1160154

BlitzWolf BW-CMM2 -1160152

A BlitzWolf tejhab készítésére is alkalmas kávéfőzője a Banggood webáruháznak köszönhetően az áfa és vámmentes Cseh vagy lengyelországi raktárból is megvásárolható, így pár munka nap alatt meg is érkezhet hozzád, ami a kedvezmény kóddal 86.99$-ba kerül.

BlitzWolf BW-CMM2

Kupon:BGCMM2CZEU

 

A gyártónak van olyan kávéfőzője is, ami kávébabot is képes őrölni, ezt is európai raktárból rendelheted meg

Kupon: BGEUCZCMM5

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás