A Liectroux i7 Pro hasonlóan a Jimmy HW9 modelljéhez akkumulátoros, így nem kell a kábelekkel bajlódni. Nem csak száraz és nedves porszívózásra használható, hanem segítségével a padló is könnyen felmosható, az öntisztító funkcióval pedig a piszkos felmosófejét is képes átmosni.

A Liectroux i7 Pro modellt úgy tervezték, hogy a száraz és nedves szennyeződéseket, tehát port, hajszálakat, kenyérmorzsát stb. mellett a folyadékok is szinte teljesen eltávolíthatók legyenek a padlóról.

Portartályával, 0.6 és 0.8 literes tiszta és piszkos víztartályának köszönhetően képes különválasztani a padlófelmosáshoz szükséges folyadékokat. Ez a kapacitás pedig a Jimmy porszívójának a kétszeresét hozza. A porszívó szűrőrendszere hatékonyan képes eltávolítani a finom por és allergén anyagokat is. Az intelligens dokkolóba visszahelyezve képes kitisztítani a felmosójának fejét is, hogy a következő takarításkor ismét hozzá tudjunk kezdeni a szennyeződések eltávolításának.A szívás funkció a száraz piszkot és folyadékokat is képes felszívni. A funkciók a fogantyúján található gombbal választható ki, hogy csak porszívózni vagy felmosni szeretnék, hogy a porszívó a padlóra juttassa a felmosáshoz szükséges vizet, amely után a porszívó apró szálakkal ellátott felmosó fejének forgó mozgásával megtisztítsa a padlót és felszívja a felesleges vízmennyiséget.

A Liectroux i7 Pro jó választás lehet azok számára, akik egy hatékony és könnyen használható 2 az 1-ben porszívót keresnek, amivel helyet spórolhatunk, hiszen így kiiktatható a felmosóvödör felesleges tárolása is a lakásban. Sokféle módot kínál, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig a legmegfelelőbb módon tisztíthatjuk otthonunkat.

Liectroux i7 Pro porszívó európai raktárból vásárolható meg, a kuponnal 85 ezer forintért

🔹Kupon:8ORDFSGYHC

További akkumulátoros álló porszívók

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás