A KuKirin G2 Master a gyártó népszerű, G2-es szériájának friss modellje, ami már első és hátsó 1000 wattos motorjaival éri el a maximális 60km/h végsebességet.

A szériánál megszokott felépítésnek köszönhetően a rollerrel nyugodtan kimerészkedhetsz a terepre is, amiben nagy kereke, erős dupla motorja és lengéscsillapítója is a segítségedre lesz. A G2 Max nálunk is járt és nagyon megszerettük erőt parancsoló robusztus mérete és óriási végsebessége miatt.

A KuKirin G2 Master elektromos roller 60km/h maximális végsebességre képes. Az erős, két darab 1000 watt teljesítményű elektromos motorja segíti abban, hogy 20 fokos dőlésszögű emelkedőre is könnyedén feljuttasson. A rollerrel megtehető legnagyobb hatótáv pedig akár 70 kilométer is lehet!A beépített extrák sora abban is segít, ha letérnénk az aszfaltozott útról. Ehhez pedig 10 colos pneumatikus, azaz levegővel teli kerekeket kapunk, hogy kismértékben ezek is besegítsenek a lengéscsillapításban. Természetesen teleszkópos lengéscsillapításról is gondoskodtak a tervezők, így az előre és hátulra is került, hogy mind a két kerék által felfogott rezgések, tompítva legyenek. Előre és hátulra is lámpákat szereltek, a helyzetjelzők tájékoztatják a többi közlekedésben résztvevőt a bekanyarodási szándékunkról, a roller testén található Kukirin logó világítása is bekapcsolható.

A kijelzőjéről minden fontos adatot leolvashatunk, hogy éppen milyen sebességgel gurulunk vagy épp azt is, mennyi energia maradt még az akkumulátorban. A G2 Master elektromos roller 33 kilogrammos súllyal rendelkezik, ez robosztus mérete miatt érthető, hiszen akár 120 kilogrammig terhelhető. Természetesen össze is csukhatjuk és máris kisebb helyet foglal. A KuKirin elektromos roller európai raktárból rendelhető meg, így rövid szállítási idővel, áfa és vámmentesen vásárolható meg, ami így 972$-ba, azaz körülbelül 355 ezer forintba kerül.

A KuKirin G2 Master elektromos rollert itt találod meg

🔹Kupon:EH5DDG

További elektromos rollerek

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás