A BlitzWolf BW-SX31 a gyártó audió kiegészítőinek új tagja, amely versenyzővel még nem indult a piacon, ám a termék olcsósága ellenére megbízhatóan működik, a vezeték nélküli felcsíptethető mikrofonok között a 8600 forintos árával pedig best buy vétel.

BlitzWolf BW-SX31 3 in 1 Wireless Lavalier Microphone teszt (1 of 10)

Az SX31 egy pofás kis dobozban kapott helyet, hozzám a két mikrofonos szett érkezett. A dobozban a már említett két mikrofon, adóvevő és dupla fejjel ellátott USB-C töltőkábel található, hogy egyszerre két eszköz is tölthető legyen róla. Az anyaghasználat teljes egészében műanyag, ami eléggé kopogós, de 8600 forintért nem várhatunk finom kidolgozást és minőségi anyagokat.

BlitzWolf BW-SX31 2A vevő és a mikrofonok is akkumulátorral lettek szerelve. Előbbi USB-C és Lightning csatlakozóval is rendelkezik, így külön szoftver nélkül, a telefon, táblagép vagy PC is azonnal használhatja egy hangrögzítővel. Az iPhone telefonommal azonnal működött, hogy a Hangjegyzet alkalmazással kipróbálhassam azt. Mindegyik eszköz jack csatlakozóval is rendelkezik, hogy a mikrofonokhoz is használhassunk fülhallgatókat.

BlitzWolf BW-SX31

A vevő egységen két fehér színű LED jelzi, hogy egy vagy két mikrofon van hozzá párosítva. Itt érdemes megjegyezni, hogy az egy mikrofonos változat 20, míg a két mikrofonos változat 23$-ba kerül. Így már akkor is megéri az utóbbit választani, ha egy mikrofon is elég lenne, hiszen, ha az első mikrofonunk lemerülne, akkor a másik azonnal használatba vehető.

BlitzWolf BW-SX31 3

A mikrofonok is kopogós műanyag borítást kaptak, a gombok hangosan kattannak, így a felvétel előtt ajánlott beállítani minden paramétert, hogy ne utána legyen zavaró a gombok kattanása. A hangerőszabályzóval az érzékenységet, a bekapcsológomb rövid megnyomásával a normál, zajcsökkentő és visszhang módot aktiválhatjuk. Míg a visszhang mód jól működik, a zajcsökkentés használatával nem vettem észre érdemi különbséget, inkább csak a halkan befejezett mondatok végét némította el, ami inkább hátrány, mint előny.

BlitzWolf BW-SX31 3 in 1 Wireless Lavalier Microphone teszt (10 of 10)A gallérra csíptetve, tehát a fő funkcióját használva teljesen jó hangja van, ha beszédet szeretnénk rögzíteni. Fél méteres távolságból már nagyon csökken az érzékenysége, így ez már a nem ajánlott használati kategória. Zenét is rögzítettem vele, ahol megpróbáltam nem túlvezérelni a hangerőt, de nem volt annyira torz még nagy hangerőn sem, hogy az ne lehetett volna élvezhető. Persze sokkal tompább benne minden hang, mintha csak a hangszóróból közvetlenül érkezett volna a hang a fülünkbe, de most is azt mondom, hogy ezért a pénzért tökéletesen elegendő ez a tudás.

Pozitívuma, hogy nem kell a csatlakozásokkal bajlódni, azonnal párosítva lesznek a vevővel. A két csatlakozású fej pedig remek dolog, hogy így szinte minden eszközzel kompatibilis a BlitzWolf BW-SX31.

BlitzWolf BW-SX31 vezeték nélküli mikrofon csak 8600 forintba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás