A Redmi Note 12 Qualcomm Snapdragon 685 processzort, 120Hz-es AMOLED kijelzőt kapott.

Az újgenerációs Note az előző generációhoz képest frissített külsővel, újabb processzorral 120Hz-es, 6.67 colos és 2400×1080 AMOLED kijelzővel érkezik. A gyors érintés mintavételezés 240Hz-es frissítéssel segíti a munkafolyamatokat. A telefon mérete 165.7×76×7.8mm, súlya 184 gramm.

 

A Redmi Note 12 a Qualcomm Snapdragon 685 típusú processzorát használja, ami már 6 nanométeren készül. A nyolc magos chip, maximálisan 2.8GHz-re képes és 338.000 pontot ért el az AnTuTu benchmarkban, tehát a használati sebességre nem lehet panasz.

RAM és tárhely fronton sem érheti kritika, hiszen elérhető lesz 6 és 8GB LPDDR4X memóriával és 128, illetve 256 gigabájtos UFS2.2 tárhellyel is. Vezeték nélkül kapcsolatokból Bluetooth, 2.4/5Ghz WiFi és a jelenlegi modellben 4G támogatás szerepel a helymeghatározás mellett, de sajnos az NFC kimaradt a repertoárból. A biztonságról az oldalsó épített ujjlenyomat olvasó fog felelni.



Kamera fronton is újítás történt, hiszen az előlapi, a kijelző felső részén található 13 megapixeles kamera mellett a hátlapi fő optika 50 megapixeles képeket tud készíteni. Ezt pedig kiegészíti egy 8 és 2 megapixeles kamera is. A Note szériánál megszokott a méretes akkumulátor kapacitás a hosszú üzemidő érdekében, így a telefon egy 5000mAh kapacitású telepet kapott, amit akár 33 wattal is tölthetünk a telefonhoz mellékelt adapternek köszönhetően.

A Redmi Note 12 6GB/128GB 4G modell a kedvezmény kóddal 54 ezer forintba kerül a Gshopper áruházból, ami áfa és vámmentesen érkezik meg a weboldalon található adatok alapján.

Redmi Note 12 6GB/128GB 4G mobiltelefon

🔹Kupon:gshoppernote12

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás