A Baseus GaN3 Pro 65 wattjával az asztalra termett, mert támogatja az összes gyorstöltési protokollt, egyetlen USB-C csatlakozóján pedig akár 65 wattot is le tud adni, hogy még egy laptop is feltölthető legyen róla.

Ez a modell egy európai szabványú csatlakozóval érkezik és maga a töltőegység az íróasztalon is lehet. Ennek köszönhetően helyet spórolunk a konnektoroknál és nem fogunk beleakadni a felesleges kábelekbe sem.

A Baseus még egy extrát is mellékel a csomagban, ami jól fog jönni, hiszen egy 1 méter hosszúságú USB-C kábelről van szó, ami maximum 100 watt teljesítményt is képes átvinni magán. Ez pedig kell is ehhez a gyors töltőhöz és szerencsére ezért az extráért plusz pénzt sem kell kiadnunk.Számos töltési protokollt támogat, de olyan extrákkal is ellátták, mint például a túltöltés, túláram, rövidzárlat, magas hőmérséklet elleni védelmeket is. A GaN 3 Pro technológia által képesek elérni azt, hogy hiába a nagy teljesítmény leadás, ezt mégis egy átlagos töltőadapterrel szemben, kisebb méretben képesek megalkotni. A BPS II protokoll képes felismerni a töltőre csatlakoztatott eszközt és csak akkora áramerősséggel tölti, ami a fogyasztója számára a legmegfelelőbb. A BCT technológia által képes figyelni a hőmérsékletét, így túlmelegedés ellen visszavesz a teljesítményből. Ezeken felül pedig rendelkezik túltöltés, túláram, rövidzárlat, magasfeszültség és elektrosztatikusság elleni védelemmel is.

Külön táblázat áll rendelkezésre azért, hogy a gyártó elmondja, melyik csatlakozójából hány watt teljesítményt tudunk kivenni. Egy Type-C portja akár 65 wattot képes leadni. Ha kettőt használnánk, akkor 45+20W USB-C portokkal gazdálkodhatunk. De kombinálhatjuk is őket, hogy minden eszközt, akár egyszerre 3 darabot is ellássunk árammal. Így akár (Type-C1 + Type-C2 + USB1) 45W+15+5W is lehetséges. Tehát egy laptop mellett mobiltelefont és fülhallgatót, plusz még egy eszközt is tölthető róla.

Baseus GaN3 Pro 8000 forintba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás