A HiBREW H7 modell már egy jóval profibb gép, mint az ugyancsak remek elődjei, amik olyan multifunkciós megoldásoka voltak, amikkel darált és kapszulás kávékat is elkészíthettünk.

Az új modell már kávét is képes őrölni és tejet is tud habosítani, a legfinomabb kávé italok elkészítéséhez. Az 1550W-os teljesítménnyel rendelkező presszó kávéfőző 19 bar nyomással képes átpréselni magán a vizet. A karos megoldásnak köszönhetően pedig egy vagy két csésze kávét is készíthetünk.



Mindig frissen őrölt kávébabból készült kávét ihatsz, hiszen darálójával 30 fokozatban állítható az őrlés finomsága, hogy a pörkölt kávébabból a legzamatosabb italt készíthesd el. A gombos vezérlésnek köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosításhoz szükséges gőzt, az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

A nagy, 2.8 literes víztartállyal rendelkező HiBREW H7 kávéfőző teteje csésze melegítéssel rendelkezik és kijelzi, amikor tisztításra van szüksége. A H7 őrlős, karos kávéfőző 469.99$-ba (169 ezer forintba) kerül, amit az európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

HiBREW H7 profi kávéfőző

🔹Kupon:6MYRPHVUBL

További kávéfőzők

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás