KUULAA Solar 20000mAh kapcitású power bankjához nem kell energiát használnunk, így a nap erejével ingyenesen feltölthető, hogy elraktározhassuk az energiát későbbre a telefon vagy a táblagép feltöltéséhez.

A napelemmel felszerelt és töltési értesítő leddel ellátott külső akkumulátor akár a nap energiájával is tölthető. Négy csatlakozó található rajta, egy USB Type-C, két szabványos USB port és egy microUSB is. A normál USB portján maximum 5V/2.1A-t képes leadni. Töltést felvenni az USB-C portján keresztül 5V/2A-rel képes, a napelemeket használva 5.5V/220mAh teljesítménnyel tudja tölteni az akkuját.

A 20.000mAh kapacitású KUULAA Solar Power Bank 359 grammos tömeggel rendelkezik. A védelmi mechanizmusok közül, ahogyan azt már a gyártótól megszokhattuk, ellátták túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és magas hőmérséklet elleni védelemmel is, ezáltal nem csak magát a töltőt, hanem az eszközeinket is biztonságban tudhatjuk. A KUULAA Solar Power Bank a kedvezmény kóddal 32$-ba, azaz körülbelül 11500 forintba kerül.

KUULAA Solar Power Bank 20000mAh kapacitással

Kupon:FTMY45SUNIM7

További power bankok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás