A Proscenic A9 a feltörekvő gyártó nagyméretű légtisztítója, ami könnyedén felveszi a versenyt a Xiaomi termékeivel. EU raktáras és a kuponnal olcsóbb!

A Proscenic A9 légtisztítót mi is kipróbáltuk már

Az A9 felveszi a versenyt a nagyokkal, ami a levegőben található allergén anyagok 99.97%-át is képes kiszűrni és maximális teljesítményen akár egy 90 négyzetméter alapterületű helyiségben is használható.

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőnkbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan.

A telefonos alkalmazással távolról is vezérelhető, hogy akár a hazafelé vezető úton is bekapcsolhatjuk a légtisztítót. A Proscenic A9 légtisztítóhoz kedvezmény kódunk van és az áfa/vámmentes európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg 38 ezer forintért, ingyenes szállítással.

Proscenic A9 okos légtisztító

🔹Kupon : HEKKAA9P

Tartalék szűrő európai raktárból

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás