A Proscenic A9 felveszi a versenyt a nagyokkal, ami a levegőben található allergén anyagok 99.97%-át is képes kiszűrni és maximális teljesítményen akár egy 90 négyzetméter alapterületű helyiségben is használható.

A Proscenic termékeivel már szemezek egy ideje, hiszen porszívókat, olajmentes forrólevegős sütőket és légtisztítókat is forgalmaznak. A Gshopper-nek köszönhetően végre valahára sikerült beszereznem egyet a Proscenic A9-ből. A jelenlegi írás nem csak egy teszt, hanem egy bemutató is, hiszen a Gshopper webáruház nagyon ígéretes az alacsony áraival és európai raktárával, ahonnan akár pár munkanap alatt meg is érkezhetnek a termékek. Így, mivel ez egy új webáruház és sokan nem ismerik, mert viszonylag elég fiatalok, ez alapján nagyon sokakat érdekelhet, hogyan működik náluk egy vásárlás.

A Gshopper webáruházzal már hónapok óta szemezünk és azóta mi is rendeltünk tőlük és Ti is adtatok róluk visszajelzéseket, amik eddig 100%-ig pozitívak voltak.

  gshopper 3

Van PayPal fizetési lehetőség is, amit mi is mindig használunk, hiszen ez plusz biztonságot ad, ha vitát kellene rendezni. A weboldal a https://www.gshopper.com oldalon érhető el, ahol egyből láthatjátok, hogy magyarországi szállítás is van, sőt rengeteg termék érhető el európai raktárból, ami azt jelenti, hogy áfa és vámmentes szállítást kaptok és a csomagok küldése is jóval kevesebb időt vesz igénybe, mintha kínai raktárból érkezne.

Ha regisztrálni szeretnél, csak meg kell adni az adataidat, majd ha ez megvan, be kell jelentkezned az oldalra, ahol add meg a szállítási címedet. Ennyire egyszerű az egész.

gshopper 1

Ha találtál egy neked tetsző terméket az oldalon vagy a kuponos listánkban, ahol a kóddal az árat is csökkentheted, csak a linkre kell kattintanod, majd a Buy Now gombra. A következő oldalon megtalálod a korábban megadott szállítási címedet, jobboldalon pedig a kupont illesztheted be, ahol az Apply gombbal aktiválhatod. A total összegnél máris a kuponnal csökkentett árat látod. Kuponokat a táblázatunkban találsz.

gshopper 2

A Chechkout gombra kattintva bankkártyával vagy a More opciót választva a PayPal módot is kiválszthatod, a fizetés után pedig már csak a csomagot kell várnod azon a címen, ahová azt rendelted.

Szállítási költség legtöbbször nincs, még az is benne van az árban és mivel ezt a terméket csehországi raktárból rendelted meg, még áfa/vámdíj sincs rá. Az online listánkban mindig megtaláljátok a Banggood, Geekbuying és a Gshopper kuponjait is.

Lassacskán 3 év telt el azóta, mióta a Xiaomi Mi Air Purifier teszt elkészült és a termék használhatóságát és tartósságát dicséri, hogy azóta is működik és használatban van. A Proscenic A9 fő funkciója ugyancsak a levegő tisztán tartása, amit nagyon-nagyon hatékonyan old meg.

 

Kicsomagolás

Proscenic A9_-10 Proscenic A9_-9

A körülbelül 70 cm magas újrahasznosított kartondoboz, ami a Gshopper európai raktárából érkezett meg kicsivel több ideig utazott, mint azt vártam, hiszen 8 munkanap, azaz másfél hét kellett hozzá, hogy eljusson hozzám. Szerencsére a Ti visszajelzéseitek alapján a korábban akciós óriási, 55 colos Xiaomi TV-k jóval gyorsabban megérkeztek hozzátok a webáruház raktárából.

Proscenic A9_-11

Kiemeltem a dobozból és gyorsan megszabadítottam a védő ruhájától. A légtisztító 26 x 26 x 52 centiméteres méretekkel rendelkezik. A téglalap formájú műanyag test oldalai íveltek és a burkolat felétől, mind a négy oldalán furatokat találunk rajta, ami nem csak a design miatt van így, hanem innen szívja a levegőt a szűrő felé. Az összeszerelési minőség rendben van, jól össze van rakva, nem recseg-ropog.

Proscenic A9_-12

A tetején a Xiaomi légtisztítóival ellentétben nem fehér, hanem fekete burkolatot találunk, ahol egy óriási szellőzőnyíláson áramlik kifelé a beszívott levegő. Tetején a be/ki kapcsoló, fokozat állító, gyerekzár gombokat találjuk. Elöl egy óriási kijelző helyezkedik el, ahol a mért értéket jeleníti meg, körülötte pedig három színnel (zöld, sárga, piros) képes jelezni és attól függően változtatja a színeit, milyen tisztaságú levegőt érzékel a szenzorai által.

Proscenic A9_-3

Hátul egy óriási ajtót találunk, ami mágnesesen záródik, itt helyezhetjük be a cserélhető szűrőbetétet. Szűrőből több fajtát is választhatunk, nekünk a kék verzió jutott. Ezek színenként eltérnek egymástól. Azonban egyelőre a Gshopper-nél még nem érhetők el a külön szűrőbetétek.

Proscenic A9_-8

Proscenic A9_-6

A nagy próba

 

Mivel nem kellett vele semmit csinálnunk, csak bedugni a hálózati aljzatba az európai szabványú dugaljt, ezért gyorsan be is kapcsoltuk és mivel az eszköz WiFi képes, ezért el is indítottuk a telefonunkon a Proscenic alkalmazását, amivel távolról is használhatóvá válik az eszköz. A telefonos alkalmazást megnyitva a termék profilképe alatt egy PM2.5 értéket és az eddig megmozgatott levegőt látjuk köbméterben megadva.

A 100 mikron méretű részecskéket, azaz az egy tized milliméter nagyságú apró szennyeződések már könnyedén szállnak a levegőben, így be tudjuk lélegezni őket, de ezek még túl nagyon ahhoz, hogy komolyabb gondot okozzanak. Megtapadnak az orrüregben, a nyálkahártyákon, és ha kifújjuk az orrunkat, akkor főként ezeket az apró oda nem illő szennyeződéseket távolítjuk el. A baj akkor kezdődik, ha nem 100 mikronos szemcsékről beszélünk, hanem 10 vagy 2.5 mikron méretű részecskékről. A 4 mikron alatti méretűek már bejutnak a tüdőnkbe is, a 2.5 mikron méretűek viszont nem csak, hogy bejutnak, de nehezen is ürülnek ki onnan. Szerintem senki nem szeretne, apró, oda nem illő szemcsékkel a tüdejében éldegélni.

A telefonos alkalmazás a már említett PM jelzővel tudatja velünk, hogy mekkora mértékű az apró részecskék szerinti szennyeződés, alatta pedig egy virtuális be/kikapcsoló gombot kapunk.

Alatta találjuk a kiválasztott sebességet, ami az én esetemben automatára van állítva, de négy erősségi fokozatot választhatunk manuálisan. De emellett jelzi, hány órára elegendő a szűrő használata, ami az én esetemben még 2808 munkaóra, illetve. Állíthatunk időzítést is, gyerekzárat, sémát és lekapcsolhatjuk a kijelzőt is. Utóbbinál számomra probléma, hogy hiába kapcsolom le működés közben a kijelzőt, ha kikapcsolom az eszközt, akkor a LED megjelenítőn egy óriási OFF felirat díszeleg.

A WiFi kapcsolat pozitívuma, hogy a hálózatunkhoz csatlakozva a mobiltelefonunkról, otthontól távol, a mobilnetes kapcsolaton keresztül is elindíthatjuk az otthoni légtisztítót. Így mobilnetről, a munkahelyemről is be tudom indítani az eszközt, ami egy szuper dolog, ha például tudom, hogy vendégekkel térek haza, így egy kicsit meg tudom forgatni a lakás levegőjét, kicsit megtisztítva azt.

A szívóerőn található az AUTO gomb, ami értelemszerűen a mért szennyezettségtől függően változtatja a tisztítás és ezzel együtt a ventilátor sebességét. A levegőt szennyezettnek érezve a ventilátor felpörög, növelve a szívó hatást és amíg a szenzora nagy szennyezettségi értéket érzékel képes maximális fordulaton pörgetni magát, majd visszaáll halk fokozatba.

A Proscenic A9 hozta azt a minőséget és precizitást, amit elvárhatunk tőle. A weboldalon található kupon másolására kattintva olcsóbban vásárolhatjátok meg az európai raktáras légtisztítót, de mi is próbálunk még kupon szerezni hozzá.

A Proscenic A9 légtisztítót itt találod meg

Ezzel a kuponnal féláron vásárolható meg:5D7CCAFA14

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Megosztás

1 hozzászólás

Hozzászólás