Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Okos mérleg, olcsó Lenovo fülhallgató, mobiltelefon és sok minden más is!

HONOR Scale 2 okosmérleg 6900 forintért

A HONOR Scale 2 DEXA egy új okosmérleg, amely a legújabb technológiát használja az egészség és a testösszetétel elemzéséhez. A termék az Honor nevével fémjelzett, és az a célja, hogy segítse a felhasználókat az egészséges életmód kialakításában és az egészségük javításában.

A HONOR Scale 2 DEXA mérleg DEXA technológiát használ, amely lehetővé teszi a testösszetétel és a csontsűrűség pontos mérését. Atestösszetétel elemzése mellett képes mérni a testzsír-, izom-, víztartalmat. A mérési eredményeket az okostelefon alkalmazáson keresztül lehet megtekinteni és elemezni. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék a testösszetétel változásait, és javaslatokat kapjanak az egészséges életmódhoz szükséges tevékenységekre és diétára.

HONOR Scale 2 okosmérleg 6900 forintért EU raktárból áfa és vámmentesen


POCO M3 Pro 5G 4GB/64GB a hazai árhoz képest sokkal olcsóbban EU raktárból, 57 ezer forintért

Kupon:A0CEE83763BA

poco m3 pro header

Az 5G kapcsolatra is képes mobiltelefon 4/64GB-os kiszerelésben érhetők el. Az új POCO M3 Pro 5G mobiltelefonok MediaTek alapokra építkeznek, ennek köszönhetően már 5G támogatással rendelkeznek. A pozitívumok oldalát erősíti a 48 megapixeles hátlapi kamera és a 90Hz-es kijelző is.

A fedélzeten az a MediaTek Dimensity 700 processzor foglal helyet, ami a Redmi Note 10 5G-ben is szerepelt, az AnTuTu-ban 290000 körüli pont. Nem csak a B20 4G, hanem az 5G támogatás is elérhető lesz.

poco m3 pro 5g

Természetesen most is kapunk infra portot. NFC-t, oldalsó ujjlenyomat olvasó szenzort és fülhallgató csatlakozót is. A 6.5 colos kijelző 90Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, felbontása 2400 x 1800 pixel. A hátlapon három kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor 48 megapixeles és egy 2 megapixeles mélységélességre alkalmas és egy 2 megapixeles makró kamera lesz a triumvirátus többi tagja. Az akkumulátor 5000mAh kapacitású, amihez 18W-os gyorstöltő jár.

A mobiltelefon EU raktárból 57 ezer forintba kerül a kuponnal

POCO M3 Pro 5G 4GB/64GB

Kupon:A0CEE83763BA


Retró kézi játékkonzol ami csak 4800 forintba kerül

A hordozható, retro játékokkal telepakolt, GameBoy külsejű konzol lehet, hogy nem fed le túl nagy piacot a régi dolgokra vágyóknak. A kis dobozba minden belefért, amire csak szükség lehet. Játékkonzol, AV kábel, töltőadapter.

A dobozban csücsül a GameBoy konzolokra jellemző megjelenéssel rendelkező mini konzol. Benne egy 1020mAh kapacitású akkumulátor. Mellette pedig egy AV kábel, amivel a konzol képét a TV-n élvezhetjük.

Külsőre a már sokat emlegetett Gameboy másolását láthatjuk. A 3 colos megjelenítő foglalja el a konzol előlapjának majdnem felét. A megjelenítő alatt a négy irányú irányító és a jól ismert A, B, Y , X gombokat találjuk. Kettejük között a Start és Select gombok, és a jól ismert Reset gombot találjuk, amivel kiléphetünk a játékválasztó képernyőre. Az előlapon kapott helyet a hangszórórács is, hátul pedig csak az akkufedél töri meg a bordázott műanyag borítást. Felülre került a be/ki kapcsoló, az AV kimenet és a hangerőszabályzó tekerentyűje.

A konzol nagyon olcsó, a kedvezmény kóddal csak 4800 forintba kerül

🔹Kupon : BGXIFD287


Olcsó programozható távirányító

Csak 7200 forint, ezért az oldalon is fel van tüntetve, hogy korlátozott készlettel rendelkeznek belőle. 4 gomb található a távirányítón, így négy eszközhöz vagy egy eszköznél négy funkcióra állítható be. Programozható, így bármilyen 433Mhz-en működő távirányítót klónozhatunk vele, nem kell külön egy kompatibilis kapunyitót vásárolni súlyos pénzekért.

Olcsó programozható távirányító


Az 50 wattos AirAux AA-DH1

Az új hangszóró Bluetooth 5.1 kapcsolattal rendelkezik, zenéket microSD kártyán keresztül is lejátszhattok, de van USB port a pendrive-oknak és 3.5 milliméteres AUX csatlakozót is kapott. 6.55 milliméteres jack-et is kapott, így külső mikrofont is rá lehet kötni, amivel ki lehet hangostani a beszédet vagy akár az énekhangot is.

Ellenáll a nedvességnek, hiszen IPX5 védelmet kapott, emellett pedig jól bírja a rázkódást és ütődéseket is. A 4500mAh kapacitású akkumulátorával 10 órányi lejátszás elérhető és RGB LED-jei révén a zene ritmusára képes pulzálni.

AirAux AA-DH1

🔹Kupon : BGEEUEH1


Akkumulátoros VIOLEWORKS 88VF láncfűrész

A szettben EU szabványú töltőadapter, láncvezető, lánc, csavarhúzó a lánc feszítéséhez, dugókulcs és két akkumulátor érkezik a fűrésszel együtt. Mi már kipróbáltuk, a következőkben a tapasztalatainkat olvashatjátok.

Akár daraboláshoz vagy a fákról az elszáradt, letört nagyobb ágakat levágni is tökéletes segéderő. Az akkumulátor 1 órát kibír, ha majdnem folyamatosan kell használni. Ha lemerül, akkor jöhet a csere darab. Ezért esett a választás a két akkus modellre, mert az az 1 óra majdnem elég is arra, hogy fel legyen töltve az akkumulátor.

Amire oda kell figyelni a használatakor, hogy mindig olajozzuk meg a láncot, mert nincs külön tartálya, ahonnan menet közben tudná magát kenni. Illetve a láncot is utána kell húzni, mert a próbák alatt engedett a feszességéből. Ha ezt a két dolgot megkapja, akkor nem lesz gond vele. Főleg, hogy a jelenlegi nagyon alacsony, körülbelül 34$-os árért cserébe. Pozitívumként pedig EU raktárból küldik, így hamar meg is érkezik, hogy az őszi kerti munkákat már az új segéddel végezhessük.

VIOLEWORKS 88VF egy akkuval csak 34$ EU raktárból (CZ) ingyenes szállítással

🔹Kupon : BGXIFD294


A 4200 forintos Lenovo X16

A Bluetooth 5.2 vezeték nélküli kapcsolatot használó Lenovo X16 modell nem gumiharangos, hanem fülkagylóba illeszkedő borítással rendelkezik, 14 milliméteres drivereket kapott és töltés visszajelzéssel is ellátták.

Táblagéphez, laptophoz, mobiltelefonhoz, okosórához is használható a Bluetooth 5.2 kapcsolat által. Az USB-C porton keresztül tölthető tok 300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A 14.2 milliméteres driverekkel szerelt fülhallgató pedig 30mAh kapacitású akkukat kaptak.

A fekete és fehér színben választható Lenovo X16 vezeték nélküli fülhallgató szállítással együtt is csak 12.4$-ba kerül, tehát csak 4700 forintot kell kiadni érte, a szállítás pedig ingyenes.

A Bluetooth 5.2 kapcsolat alacsony késleltetést tesz lehetővé, úgy alakították ki őket, hogy ellenálljanak a fröccsenő víznek az IPX4 védettségnek köszönhetően. A vezérlés szerencsére az érintésérzékeny felületen keresztül történik. Így csak meg kell érintenünk a fülhallgató felületét, ha el szeretnénk indítani a kedvenc zenéinket vagy fogadni akarnánk a bejövő hívásokat.

A Lenovo X16 vezeték nélküli fülhallgató csak 12.4$-ba kerül, amit itt találsz meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás