A Fenvi AX1800 USB3.0 WiFi 6 USB3.0 Adapter egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a számítógépek, laptopok és egyéb eszközök számára a WiFi 6 (802.11ax) hálózatokhoz való csatlakozást. Az adapter kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnék kihasználni a WiFi 6 sebességnövelési előnyeit, vagy olyan helyeken tartózkodnak, ahol a vezetékes hálózatok nem állnak rendelkezésre.

Az adapter kialakítása és csatlakoztathatósága által egyszerű és könnyen használható. A kinyitható antennáknak köszönhetően a felhasználók nagyobb hatótávolságot és stabilabb kapcsolatot érhetnek el, mint a beépített WiFi-antennákkal rendelkező eszközök esetében. Az adapter támogatja a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat is, így maximum 1800 Mbps sebességet is elérhetünk (2.4GHz: 574Mbps; 5GHz: 1201Mbps).

Az adapter plug-and-play funkciója lehetővé teszi, hogy az eszköz egyetlen USB-porton keresztül csatlakozzon a számítógéphez vagy laptopunkhoz. Az adapter például otthoni és irodai környezetben egyaránt használható. Az adapter segítségével stabilabb internetkapcsolat és sebesség érhető el, amely lehetővé teszi a nagyobb adatátviteli igényeket támasztó feladatok, például nagy fájlok letöltése és online játék, zökkenőmentes végrehajtását.

A Fenvi WiFi 6 dual band USB Adapter ára is kedvező, hiszen 18$-ba, azaz körülbelül 6500 forintba kerül

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás