A TOPSHAK TS-ED4 személyében egy szénkefés, akkumulátoros fúrót ismerhettünk meg, ami tökéletesen teszi a dolgát és cserébe nem is kerül sokba.

Korábban a TOPSHAK TS-ESD2 járt nálunk teszten, ami meglepően jól szuperált. A típusszámból látható, hogy a TOPSHAK TS-ED4 is valami hasonló lehet. Viszont jóval több, mint egy elektromos csavarbehajtó, mert ez bizony már egy akkumulátoros fúró, jobb kidolgozással, erősebb motorral, masszívabb felépítéssel és számos fejlődésben tapasztalható extrával.

Egy kicsit térjünk ki a gyártóra, hiszen lehet, hogy sokan nem ismerik még a TOPSHAK márkanevet.

Ha még nem hallottál a TOPSHAK névről, az több okból is lehet. A gyártó 2019 óta létezik, de már 30 országban megtalálhatók, köztük az egyik hazai, nagy webáruházban is felbukkant már 1-2 termékük.

A TOPSHAK elektromos szerszámokat, fúrógépeket, csavarozókat, csiszolókat és esztergagépeket is készít, amelyekkel könnyen elvégezhetjük az otthoni és a ház körüli munkákat. Pénztárcabarát áruk miatt esett rájuk a választásom, mert tudtam, hogy nagy szükségem lesz egy elektromos csavarozóra.

A TOPSHAK TS-ED4 előnyére válik az alacsony ára, tudása és a számos kiegészítő mellett az akkumulátoros működése. Ennek köszönhetően bárhol és bármikor használatba vehető, nem szükséges hosszabbítóval és kábelekkel bajlódni. A fehér színvilágú doboz belsejében látszott, hogy itt nem a prémium anyagok használatára törekedtek, egyszerűen csak arra van szükség, hogy amit adnak, az jól működjön.

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (1 of 17)

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró

Kupon: BGd5f12e

A fúró műanyag táskában érkezik egy darab akkumulátorral (vásárolható hozzá kiegészítő akku is), töltő, flexibilis hosszabbító, 32 darab bitfej, egy bitfej hosszabbító és 10 darab fa és fém fúrószárak találhatók a csomagban.

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (4 of 17)

Anyagfelépítését tekintve közepes színvonalat hoz. Ez egy szerszám, amit munkára használnak, olajos, poros, piszkos lesz, így a külső milyensége elhanyagolható. Kézbe fogva azért érezhető, hogy nem spóroltak ki semmit sem.

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (6 of 17)

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (7 of 17)

Mindenhol műanyagot kapunk, de ezt is az erősebb fajtából. A TOPSHAK fúrójának színvilága narancs-fekete, ez a szín köszönt vissza az akkumulátoros csavarozójukon is. Kapcsolója érezhetően és határozottan kattan, hogy finoman adagoljuk vagy azonnal maximális fordulatra pörgetve járassuk meg a motort. A brushless kivitelt sokan kedvelik, hiszen jobb hatékonysággal és megbízhatósággal, kevesebb zajjal és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint szénkefés társaik. Tulajdonságát tekintve maximális nyomatéka 45Nm, ami gondoljunk bele, mekkora teljesítmény növekedés az akkus, 4N.m-es csavarozójukhoz képest. A fordulat két lépésben változtatható, alacsony sebességen 0-400rpm, nagy sebességen 0-1650rpm lehet. A nyomaték választó tokmánnyal 21 sebességi fokozatot állíthatunk be, ami érezhetően is más erősséget képvisel.

 TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (10 of 17) TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (11 of 17)    TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (16 of 17)

A próba fúrások alkalmával ki lett megnéztem alacsony és magas fordulaton is. Érezhető ez a két lépésben szabályozható erősség, ahogyan a tokmány erőssége is. Szerencsére nem kell hozzá külön kulcs, hogy a maximum 13 milliméter átmérőjű fejeket, fúrókat cseréljük rajta, kézzel kitekerhető, majd behelyezhető a kívánt fej.

Össze sem lehet hasonlítani a TOPSHAK kézi csavarozójával. Pillanatok alatt fúrhatunk lyukat fémbe, fába, betonba vagy csavarozhatunk is. Szerencsére fúrás fronton gondoltak a nagy igénybevételre szükséges megoldásokra, így ütve fúró módra is kapcsolhatjuk, amivel érezhetően módosul a fúrási képessége.

A TS-ED4 irányválasztóval is el van látva, a középső állás pedig blokkolja a motort, hogy még véletlenül se induljon el. Az üres állás ebben az esetben csak az elülső világítást kapcsolja be, ami természetesen fúrás közben is használható és még a próbák alatt is jól jött, hogy megtaláljam a fejjel a csavar metszett fejét.

A 2000mAh kapacitású akkumulátor könnyedén eltávolítható és nagyon nagy pirospont, hogy töltésvisszajelzővel is ellátták, amihez csak meg kell nyomni az indikátor mellett található gombot, hogy tudjuk, mennyi energia maradt a munkára. Ez azért is jó, mert nem kell az akkut az eszközre felhelyezni, ami jól jön, ha több akkuval is rendelkezünk. Elég csak megnyomni a töltésjelzőt és láthatjuk, mennyi energia van még benne 20%-os értékenkét leosztva.

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (13 of 17)

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró (9 of 17)

A jelenlegi akcióban nevetségesen olcsón rendelhető meg a Banggood európai raktárából, a magas dollár árfolyam mellett is bőven megéri az árát (PL), ahol $-ba kerül a kedvezmény kóddal.

TOPSHAK TS-ED4 akkumulátoros fúró

Kupon: BGd5f12e

További Topshak termékek

Ezt se hagyd ki, mert csak rövid ideig él az akció!

TOPSHAK TS ED3 20V 10mm Electric Drill 2 Gear Speed Adjustment Switch Stepless 30N.m Torque W or 1pc Battery EU or US Plug and 43pcs Accessories 💥Ár : 19,99$ ~ 7996 forint 🔹Kupon : BGe8a677 https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS-ED3-20V-10mm-Electric-Drill-2-Gear-Speed-Adjustment-Switch-Stepless-30N_m-Torque-W-or-1pc-Battery-EU-or-US-Plug-and-43pcs-Accessories-p-1927190.html?p=J828084472562201604Z Raktár : CZ
TOPSHAK TS ED5 20V 13mm Brushless Impact Electric Drill 45N.m Torque 0 1650RPM Variable Speed W or 1pc Battery EU or US Plug and 43pcs Accessories 💥Ár : 25,99$ ~ 10396 forint 🔹Kupon : BGd707a5 https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS-ED5-20V-13mm-Brushless-Impact-Electric-Drill-45N_m-Torque-0-1650RPM-Variable-Speed-W-or-1pc-Battery-EU-or-US-Plug-and-43pcs-Accessories-p-1927188.html?p=J828084472562201604Z Raktár : CZ

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás