A Xiaomi a tervek szerint december 1-jén, azaz a mai napon dobja piacra Kínában az új Watch S2-t a Xiaomi 13 sorozat zászlóshajója és a Buds 4 fülhallgató mellett. Az óra a globális piacra is érkezik, de annak megjelenési dátumról még nincsenek hírek.

Az előzetes információk alapján a Xiaomi Watch S2 42 mm-es változata arany és fekete színben lesz elérhető. Míg a nagyobb, 46 mm-es verziójú modell fekete és ezüst színben érkezik. A pletykák szerint a készülék ára 999 jüan lesz, ami nagyjából 139 dollár. Ez persze nem a végleges fogyasztói ár, így valószínűleg ennél drágábban lehet majd hozzájutni az órához.

Az érkező Xiaomi órával kapcsolatos részletek még elég szűkszavúak, de azt tudni lehet, hogy AMOLED kijelzővel, számos sportolási móddal, fejlett egészséggel kapcsolatos funkciókkal és még sok mással rendelkezik.

A korábbi Watch S1 1,43 colos AMOLED érintőképernyővel rendelkezett, 326 PPI-vel, amelyet rozsdamentes acél váz vett körül, 117 fitnesz üzemmóddal és 5 ATM vízállósággal karöltve. Kíváncsian várjuk, miben fejlődik még a Xiaomi Watch S2.

Global Version Xiaomi Watch S1 Active

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás