Most is itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Akkumulátor tesztelő, akkus fúró, projektoros időjárásállomás és sok minden más is!

Autó és motor akkumulátor tesztelő

A hideg időben elég nagy szükség lehet rá, hogy ne érjen véletlen meglepetés, hogy nem indul az autó egy lemerült akkumulátor miatt. Az olcsó akku tesztelő erre kínál megoldást. Piros és sárga színben műanyag/gumi borítású házával és krokodil csipeszekkel érkezik a 2.7 colos LCD kijelzős tesztelő, ami áramerősséget 3Ah-200Ah, feszültséget 8-30VDC között képes mérni.

Véletlen polaritás felcserélés és túláram elleni védelemmel is ellátták. A beállított akkumulátor típus után 10 másodperc tesztelés következik, majd kijelzi az akku feszültségét és körülbelüli kapacitását. A tesztelő eszköz egyáltalán nem kerül sokba, mert csak 27$-t kérnek érte

Autó és motor akkumulátor tesztelő


Digoo projektoros időjárásállomás

A Digoo nagyon ott van az időjárásállomások piacán, hiszen mindegyik termékük hozza a kötelezőket az árakat alacsonyan tartva.

Az új modell is rendelkezik egy külső egységgel, amit 3 AAA méretű elemmel bírhatunk működésre, ahogyan a belső egység is. Óra és dátum kijelzésre is képes, emellett mutatja a holdfázist is. Kijelzi a külső és belső hőmérsékletet és páratartalmat, extraként pedig este a projektorának köszönhetően a plafonra is kivetíti a pontosidőt. Az európai CZ raktárból áfa és vámmentesen rendelhető, a kuponnal csak 22$-ért.

Digoo projektoros időjárásállomás


3-in-1 összecsukható töltő nem csak Apple készülékekhez

A 3 in 1 töltő szinte kötelező kiegészítő azoknak, akik Apple mobiltelefonnal, okosórával és fülhallgatóval rendelkeznek. A mindössze 223 grammot nyomó és összecsukható, három eszköz töltésére szolgáló vezeték nélküli töltőpad a fülhallgatónak 5, míg telefonnak 15 wattot képes leadni.

A műanyag kivitel hajlékonnyá teszi, így a három lap összecsukható, hogy kis helyet foglaljon. Ezáltal ideális utazáshoz vagy a munkahelyi használatkor. USB-C kábelt kell hozzá csatlakoztatni és az Apple Watch mágneses töltője alatt, ami középen helyezkedik el, még ki is hajtható. Így az éjjeliszekrényen is tökéletes választás lehet ez a mindenes töltő, ami mind a három vezeték nélküli töltést támogató Apple eszközünket fel tudja tölteni.

3-in-1 összecsukható töltő nem csak Apple készülékekhez


Mcdodo 66W kábel 3 csatlakozófejjel

A 120 centiméter hosszúsággal rendelkező vezeték flexibilis, harisnyázott borítást kapott, hogy kellően tartós és ellenálló legyen. iPad, iPhone készülékek is feltölthetők úgy, mintha eredeti Apple vezetéket használnánk. Emellett pedig gondoltak a régebbi és újabb eszközöket birtokló felhasználókra is. Ennek megfelelően micro és USB-C fejet is szereltek rá.

Egyik vége szabványos USB csatlakozó, amin észre sem vehető, hogy ez a fej eltávolítható és alatta egy USB-C vég kapott helyet, így két csatlakozó típussal is használható. Az átellenes oldalon a kábel vége előtt egy elosztó fej van, amin egy értesítési LED kék színben jelez a normál, narancsszínben a gyorstöltés aktiválásakor. Három kábelvéget kapunk, így nem csak fejeket lehet cserélni, hanem egyszerre akár három különböző típusú eszköz is feltölthető, a már említett micro USB, USB-C és Lightning is.

A microUSB porton keresztül maximálisan 5V/2A áramerősséget képes leadni, az USB-C porton maximum 11V/6A-rel gazdálkodhatunk a megfelelő töltőadapterrel és jó hír, hogy az Apple készülékeknél is megvan a gyorsabb töltés lehetősége, így az almás gyártó által szabványosított 5V/2.4A áramerősséget is tudja a vezeték.

Mcdodo 66W kábel 3 csatlakozófejjel


BlitzWill gyümölcscentrifuga európai raktárból

Két kimenettel, a folyadékhoz és a kipréselt gyümölcsök darabjaira szolgáló tartállyal is rendelkezik. 150 wattos teljesítménnyel, 60dB hangerővel és a már említett 450 és 550 milliliter kapacitással rendelkező tartállyal érkezik. Egy erős és gyengébb fokozat választható ki, amivel a gyümölcsök összes nedvességtartalmának a 80-90 százaléka is kinyerhető.

A viszonylag kisméretű, 28×11.5×33.5 centiméteres prés európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg, a kuponnal 79.99$-ért.

Blitzhome Cold Press Juicer

🔹Kupon : BGXIFD096


TOPSHAK TS-SD1 csiszoló csak 10$-ért

Európai raktárból rendelhető meg az egyre szélesebb körben ismert TOPSHAK újabb terméke. Az akkumulátoros, olcsó csavarbehajtójukat mi is kipróbáltuk és nekünk nagyon tetszett.

Most egy elektromos csiszolóval jelentkeztek, ami nem akkumulátoros, hanem európai szabványú dugaljjal lett felszerelve és nagyon olcsó lett, a kedvezmény kóddal pedig csak 16$-ba kerül az európai raktárból, ahonnan még a szállítás is ingyenes.

12db csiszolópapír jár hozzá, a 130 watt teljesítményű eszköz 13500rpm tempóra képes, a morzsalék gyűjtéséhez pedig egy műanyag tartállyal is ellátták. Akinek egy kisméretű csiszolóra van szüksége, az a TOPSHAK termékével jól járhat.

TOPSHAK TS-SD1 csiszoló

🔹Kupon : BG7ef511

Vagy TOPSHAK TS-SD2 csiszoló szintén 10$-ért

🔹Kupon : BGdd0822


Az EU raktáras TOPSHAK TS-ED5 akkumulátoros fúró csak 10500 forintért

A TOPSHAK TS-ED5 45Nm nyomatékkal rendelkezik, ami természetesen szabályozható, mindezt 20 lépésben és 2 sebességi fokozattal 0-400RPM vagy 0-1650RPM között.

A TOPSHAK TS-ED5 modellel csavarozhatunk, de akár fúrhatunk is. Nem kell a hálózathoz sem csatlakoztatni, hiszen akkumulátorról üzemel a 20V/2Ah kapacitású akkuval rendelkező modell. A brushless motoros Topshak termék csomagjában egy hordtáskába rejtve mellékelnek még 32 bit fejet, 10 fúrószálat, flexibilis toldót is. Az európai (CZ) raktárból 26$-ba kerül.

TOPSHAK TS-ED5 44$-ért európai raktárból

🔹Kupon : BGd707a5

Megosztás

Hozzászólás