Ha még nem hallottál a TOPSHAK névről, az több okból is lehet. A gyártó 2019 óta létezik, de már 30 országban megtalálhatók, köztük az egyik hazai, nagy webáruházban is felbukkant már 1-2 termékük.

A TOPSHAK elektromos szerszámokat, fúrógépeket, csavarozókat, csiszolókat és esztergagépeket is készít, amelyekkel könnyen elvégezhetjük az otthoni és a ház körüli munkákat. Pénztárcabarát áruk miatt esett rájuk a választásom, mert tudtam, hogy nagy szükségem lesz egy elektromos csavarozóra.

A TOPSHAK TS-ESD2 előnye az alacsony ár, a számos kiegészítő és az akkumulátoros működés. Narancssárga-fehér színvilágú doboz belsejében látszott, hogy itt nem a prémium anyagok használatára törekedtek. Egyszerű újrahasznosított papírdarabok voltak az eszköz, kiegészítők határolói. Extraként mellékelnek egy USB kábelt a csavarozó töltéséhez, flexibilis hosszabbítót és 32 darab fejet, amik mágnesesen a helyükre ugranak, egy hosszabbítóval megspékelve. Így lesz teljes a szett és elegendő a legtöbb dologhoz, amihez használni szeretnénk.

Anyagfelépítését tekintve nem mondanám túlságosan igénytelennek a külsőt. Látszik, hogy itt sem a dizájn vitte a prímet, de kézbe fogva azért érezhető, hogy nem spóroltak ki semmit sem. Elég masszív darabnak tűnik a 393 grammos súlyával a kis elektromos munkaeszköz. Mindenhol műanyagot kapunk, de ezt is az erősebb fajtából. A TOPSHAK színvilága a dobozon is látható narancssárga szín, ez köszön vissza a csavarozójukon is. Tulajdonságát tekintve 1-4Nm között szabályozható a nyomatéka, ami fúráshoz nem sok, de nem is erre szánták azt. A fordulat nem változtatható, 220rpm sebességet kapunk. A nyomaték választó tokmánnyal 6 különböző sebességi fokozatot állíthatunk be, ami érezhetően is más erősséget képvisel. A kis eszközt azért rendeltem, mert tudtam, hogy hamarosan rengeteg lapra szerelt bútort kell majd összeraknom, amiben nagy könnyebbséget jelent az, hogy nem fárad el az ember keze a folyamatos ki/be csavarozástól. Ezáltal pedig nem csak energiát, hanem időt is megspórolunk.

TOPSHAK TS-ESD2_-4 TOPSHAK TS-ESD2_-5

TOPSHAK TS-ESD2_-10

A teszt fázisban az erőhatároló 3-4-es sebesség között volt, hogy ne legyen túl erős a csavarok behajtása a fába. De betekerés után 6-osra állítva az erősséget még érezhetően többet tudott húzni mindegyik csavaron a kis szerkezet, hogy stabilan tartsanak. Ez az erő pedig körülbelül épp olyan mértékű, mintha kézzel jól meghúztam volna őket egy csavarhúzó segítségével. Gyorsabb, egyszerűbb munka fáradtság nélkül.

TOPSHAK TS-ESD2_-11

A TS-ESD2 irányváltoztatóval is el van látva, amivel becsavarhatunk és kitekerhetünk. A középső üres állás pedig csak az elülső világítást kapcsolja be, amikor használjuk az eszközt. A másik pozitív tulajdonsága, hogy a nyél dőlésszöge három ponton állítható 120, 150 és 180 fokos szögben. Tehát a markolatos pisztoly formára emlékeztetőtől, a 180 fokos teljes hosszában ki is nyithatjuk azt.

TOPSHAK TS-ESD2

Az alsó részen még egy LED lámpát kapunk, amivel világíthatunk, ha épp arra lenen szükség. Számomra ez teljesen felesleges extra, de a gyártó biztosan fontosnak gondolta, hogy legyen ilyen funkciója is. Ez a kapcsoló és a töltésre szolgáló microUSB port volt az a két pont, ahol látható volt, hogy azért fontos az árak alacsonyan tartása. A funkcióját ellátja a kapcsoló is, de már körülbelül 20 éves olcsó dizájn ez a recézett tologathatós be/kikapcsoló gomb.

TOPSHAK TS-ESD2_-12TOPSHAK TS-ESD2_-6

A 2000mAh kapacitású akkumulátor feltöltéséhez 2-3 óra kell, amivel körülbelül 300 csavart tekerhetünk be. Az első napi szereléssel nem bírtam lemeríteni, amikor is két darab éjjeliszekrény és egy nagyobb komódot kellett összeszerelnem. A TOPSHAK megállta a helyét, a micro USB port fedetlen csatlakozója és a kissé bazári hatású alsó led világításon kívül nem találtam kivetni valót ebben az olcsó termékben, így nekem bevált és segítségemre volt a bútor szerelésben. A jelenlegi akcióban nevetségesen olcsón rendelhető meg a Banggood európai raktárából (PL), ahol 16$-ba kerül a kedvezmény kóddal.

TOPSHAK TS-ESD2 elektromos csavarozó teszt

Kupon:BG9dbc53

A többi remek árú TOPSHAK termék

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás