A Proscenic viszonylag fiatal gyártó, hiszen a nem nagy meglepetésre kínai illetőségű brandet 1996-ban alapították. Már idehaza is találkozhattatok a termékeikkel, de a Geekbuying is számos eszközüket forgalmazza.

Akkumulátoros kézi és robotporszívókat, légtisztítókat, illetve air fryer-eket is találhatunk a kínálatukban, amiket kiegészítenek a légtisztítók, párásítók és air fryer-ek is. Amit ki kell emelnünk ezek közül a termékek közül az a Proscenic M8 PRO okos robotporszívó, ami egy külön dokkoló állomással rendelkezik, amibe a felszívott port ürítheti, ha megtelt a tartálya. A vasárnapi akció keretében a Proscenic M8 249$-ba, a külön porgyűjtő dokkolóval érkező Proscenic M8 Pro pedig csak 349$-ba kerül a Geekbuying áfa és vámmentes európai raktárából!

Lézeres letapogató szenzorral szerelték, hogy könnyen tudjon tájékozódni a lakásban. A 3000Pa szívóerő jó arány a kategóriában, az 5200mAh kapacitású akkumulátorával pedig sokáig képes takarítani.

Nem csak felporszívóz, hanem a padlót is fel tudja törölni. Az M8 Pro modell pedig olyan extrát is kapott, mint a porgyűjtő töltőállomás. Takarítás végeztével erre a dokkolóra áll vissza, hogy feltöltse az akkumulátorát, közben pedig a porszívó portartályát is kiüríti.

Természetesen erre is van kupon kódunk, amit a versenytárak tulajdonságaival összevetve remek áron érhető el, természetesen európai raktárból.

Proscenic M8 Pro okos robotporszívó dokkolóval, felmosó funkcióval 349$

🔹Kupon : PROSM8PRO

Proscenic M8 okos robotporszívó felmosó funkcióval 249$

🔹Kupon : PROSCM8

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás