Az ORICO termékek egyre ismertebbek, a két háttértár fogadó keretet külső meghajtóként is használható, de fő profilja a fájlok gyors klónozása.

3.5 és 2.5 colos SATA felülettel felszerelt SSD és HDD meghajtókkal is kompatibilis. Az USB kábellel a PC-hez köthető, hogy elérhetők legyenek a meghajtón található fájlok.

Offile módban, azaz PC-hez nem kell csatlakoztatni, csak az adapterére van szükség az áramfelvételez. Ezzel klónozhatok a meghajtók, így akár egy komplett rendszer is áttehető egy másik meghajtóra.

Az ORICO terméke Mac, Linux és Windows rendszerekkel is kompatibilis, ha fájlelérésről van szó, de használható akár a TV vagy PS4 konzolhoz is. Az európai szabványú aljzattal ellátott klónozó 38$-ba kerül.

ORICO Dual Bay HDD dokkoló és klónozó

További ORICO termékek

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás