Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek.

Yesunion M.2 SATA, PCIe NVME ház

A Yesunion mind a két SSD típust ismeri, így SATA és PCIe NVME meghajtók is belerakhatók.

A 3.1 Gen2-es USB-C csatlakozójával a lehető legnagyobb sebességet érhetjük el az SSD házzal, ami az M.2 SATA és M.2 PCIe NVMe SSD-kel is kompatibilis és a 2230, 2242, 2260 és 2280-as meghajtókat is használhatjuk általa, legyen az M vagy B&M key csatlakozású.

A műanyag és alumínium házas SSD tok Realtek RTL9210B vezérlővel rendelkezik, ami kompatibilis az Android, MacOS, Linux és Windows rendszerekkel is.

Yesunion M.2 SATA, PCIe NVME ház

________________________________________________________

Bakeey transzmitter és telefontöltő

A Bakeey termékéhez csak egy konnektorra van szükség és máris használhatjuk.

Fura ez a megjelenés, hiszen nem csak telefon töltő adapter, hanem FM transzmitter is, de memóriakártya olvasót, pendrive-okhoz USB portot, audio ki és bemenetekkel is rendelkezik.

Ennek köszönhetően egy pendrive-ról zenét játszhat le, amit kábelen kikötve az erősítőre hallgathatunk. Vagy akár a telefont rákötve, FM transzmitterként a rádióra áthangolva a hifi-t hallgathatjuk a telefonon található zenéinket. Így a funkciók széles köréből válogathatunk.

Bakeey transzmitter és telefontöltő

________________________________________________________

Kijelzővel ellátott endoszkóp, cserélhető fejekkel

Funkcionalitását tekintve nem is drága a VISHRT endoszkóp szettje. 3.5, 5 és 10 méteres vezetékkel is rendelhető, amin a kamerájának átmérője 7.9 milliméter. A 4.5 colos IPS kijelző 858×480 pixel felbontású. A kamerával FullHD fotókat és HD felbontású videók készíthetők.

A 3000mAh kapacitású akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető fel. Az IP67 vízállóságnak köszönhetően akár egy eldugult lefolyót is megnézhetünk vele, hogy megoldjuk a problémát.

A fej mágneses véggel és csipesszel is felszerelhető, a kamerás végen pedig bekapcsolható a LED világítás is. A VISHRT endoszkóp szettje 57.99$-tól vásárolható meg.

Kijelzővel ellátott endoszkóp, cserélhető fejekkel

________________________________________________________

Lenovo Leeco napszemüveg és fülhallgató

Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik a Lenovo napszemüveg, ami polarizált lencséket kapott.

120mAh kapacitású akkumulátor, amit 4 óra zenehallgatásra vagy 5 óra telefonálásra lehet használni. Mikrofonnal is ellátták, a hangszórók pedig a szárba elrejtve a fülünk felé fordítottak. A Lenovo napszemüveg cserélhető lencséket kapott és állítólag nem csak polarizált, de UV400 tanúsítványt is kapott.

Lenovo Leeco napszemüveg és fülhallgató 29.99$-ba kerül

________________________________________________________

Xiaomi Redmi 10A mobiltelefon

A Xiaomi Redmi 10A az előddel azonos módon ugyanazt a MediaTek Helio G25 típusú processzorát használja, mint a Redmi 9A. A processzor 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, nyolc magos és maximálisan 2.0GHz-re képes. A tesztek alapján az ismert AnTuTu benchmarkban 102.778 pontra képes. Memóriából most is 2GB-ot kapunk, ahogy azt az „A” szériában már megszokhattuk. Akinek ez kevés lenne, azok választhatják a Redmi 10A család másik tagját is, hiszen ott választható 3GB memóriával rendelkező modell is. A belső tárhely mérete jelen esetben 32GB (3GB RAM esetén 64GB), de használhatunk memóriakártyát is, egészen 1TB-os méretig.

Az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg a hátlapon egy 13 megapixeles optika teljesít szolgálatot, amivel 1080p felbontású videókat rögzíthetünk 30fps-sel. A 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is támogató készülék Bluetooth 4.2 kapcsolatot kapott, ami GPS/AGPS/GLONASS/Beidou műholdtámogatást is kapott és természetesen kezeli az itthon is használt B20-as 4G LTE hálóztatot is. A biztonságról az előlapi arcfelismerő kamera és az oldalsó ujjlenyomat olvasó gondoskodik.

A kijelző mérete 6.53 colos, amely IPS technológiát használ. Jó hír, hogy az akkumulátor 5000mAh kapacitású, ami igen jó hír az üzemidőt tekintve. Természetesen sokak kedvence, a 3.5mm-es fülhallgató is megmaradhat, így van FM rádió mód és fura módon nem USB-C, hanem microUSB portot kapunk, a mellékelt töltője 10W teljesítményre képes. A Xiaomi Redmi 10A a kedvezmény kóddal, az előrendelői akcióban csak 129$-ba kerü.

A Xiaomi Redmi 10A mobiltelefont itt találod meg

Mobiltelefonok

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás