A Proscenic T21 Air Fryer a gyártó forrólevegős sütője, amivel olaj nélkül, egészségesebben készíthetjük el ételeinket.

A gyártó egyre több termékkel jelentkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat. A Proscenic A9 légtisztítót már kipróbáltuk és azóta is használatban van, hogy tisztán tartsa a lakásunk levegőjét. Most a konyhai kiegészítőik újabb darabját próbáltuk ki, hogy leegyszerűsítsük a főzéssel járó nehézségeket.

Proscenic T21_

Egyszerre két modellel, a T21 és T22-vel jelentkezett a gyártó, mi pedig az előbbi verzióra csaptunk le.

Proscenic T21 Proscenic T22
🛒Link: https://shrsl.com/3g2dr 🛒 https://shrsl.com/3g2e1

🔹Kupon:A96DAF87ADA5

~29500Ft

🔹Kupon:A200C3494C19

~32500Ft

 

Ahogyan azt már a BlitzWolf BW-AF1 modellről is írtuk, főzéskor nem kell rengeteg mennyiségű olajat használnunk, nem lesz büdös a konyhában és ennek köszönhetően még egészségesebben is élhetünk. Ezek a szempontok mindenkinek fontosak és az pedig külön pozitívum, hogy kevesebb mosatlan edénnyel is számolhatunk, amivel nem csak a felhasznált olajon, de a mosogatásra szánt vízzel is spórolhatunk. Az 5.5 literes kapacitással rendelkező kosár laposabb, mint amit a BlitzWolf hasonló termékénél láthattunk. A 32.6 x 31.6 x 31.4 centiméteres méretével nem lóg ki a tömegből. A gyártó az európai piacra szánta a terméket, így a csatlakozó is EU szabványú lett.

Proscenic T21_-15

A fekete és ezüstszín uralja a külsejét, utóbbi nem csak dizájn elem, hanem itt tényleg fémet, azaz alumínium borítást kapunk. Ez nem csak a színvilágot dobja fel és teszi modernebbé a formát, hanem könnyen karcolhatóvá is válik ezáltal a fém színű felület, így oda kell figyelni használat közben, ha nem akarjuk összekaristolni a borítását.

Proscenic T21_-3

A front részen találjuk a kijelzőt, ami felett az elkészíthető ételkombinációk főbb csoportjait találjuk, így egy gombnyomásra kiválasztható, hogy sültkrumplit, halat, csirkét, pizzát, süteményt vagy milyen, számos más ételt szeretnénk benne elkészíteni. A kijelzője a beállított program után megjeleníti a kiválasztott program típust, a hőfokot és a sütés idejét, amit az érintésérzékeny kezelőszervvel utólag könnyedén módosíthatunk.

proscenic t21-3

A kosár rácsos belső része egy mozdulattal eltávolítható, így könnyebben összerázhatók a belerakott ételek, hogy minden oldalon alaposan átsüljenek a finomságok. Ehhez el kell tolnunk a véletlen kiemeléstől védő átlátszó műanyag reteszt. Ezáltal, kiemelve a belsőt, sokkal könnyebb a tapadásmenetes bevonattal ellátott rész takarítása is.

Proscenic T21_-11

Proscenic T21_-7

A kosarat befogadó rész felett egy spirális fűtőszál található, ami előállítja a kellő hőmennyiséget, felette pedig egy ventilátor forgatja és fújja a levegőt minden irányba, hogy a belehelyezett ételeket 360 fokban körbejárhassa.

A sütőhöz mobiltelefonos alkalmazás is létezik, ami egyaránt használható Android és iOS rendszerű mobiltelefonokon is. Az alkalmazás és a sütő WiFi kapcsolatot használ, ezáltal pedig a távoli elérés is lehetővé válik, mert a routeren keresztül a telefonos app segítségével távolról is elindítható a sütési folyamat, amely alkalmazásban még angol nyelvű recepteket is találunk.

proscenic t21

Olajmentes sütő révén nem kell sem zsír, sem olaj a sütéshez. Azaz nem feltétlenül kell, de én egy kicsit mindig „csalok” és egy olajspray segítségével a két személyes sültkrumplira is nyomok 2-3 fújást. Ez pont elegendő ahhoz, hogy segítse a sütést és pont elég ahhoz, hogy szinte semmilyen lecsepegő olaj se legyen a kosár alján. Sütés közben időnként ki kell venni a kosarat, kicsit összerázni a tartalmat és mehet tovább a sütés.

Az olajmentes sütőben készülhet zöldség, panírozott csirke, hal, illetve pácolt csirkecomb, csirkeszárny, fagyasztott sütemény és sok minden más is.

proscenic t21-4

A Proscenic T21 forrólevegős sütőjével rengeteg olajat megspórolhatunk. Ezzel nem csak pénzt takaríthatunk meg, de azt is elkerülhetjük, hogy használt étolaj lerakó helyekre kelljen folyamatosan elvinnünk az olajunkat vagy kiöntsük azt a lefolyóba és a húsról sem fog csepegni az olaj, mintha egy serpenyőben sütnénk ki azt.

A ventilátor szűrője nem fog fel 100%-osan minden illatot, de kevesebb szag keletkezik, mintha normál módon készítenénk el az ételeket. Emellett nincs olajfröccsenés, zsíros edények, csak simán mosószeres melegvízzel átmossuk a kosarat és kész is van a tisztítása. Pofonegyszerű, így sokkal könnyebb vele a főzés. Sültkrumplinál nem telik annyi időbe 2-3 adag megsütése, mintha a tűzhelynél készítenénk el azt és nem is kell állandóan mellette állni és kevesebb piszkot hagyunk magunk után.

Az 5.5 literes kosár kapacitása elegendő 3-4 személy sültkrumpli mennyiségének, amit időnként rázogatva süthetünk meg. Készíthetünk egyszerre akár sültkrumplit és húst is egymás mellett, de ilyenkor a kosár mérete miatt már csak két főnek elegendő ez a méret.

proscenic t21-5

Hogy milyen lett a Proscenic T21?

Külsőben egyértelműen ezt választanám, mint a BlitzWolf termékét. Modernebb, a kijelzőjén több előre beállított programot kapunk. Bár nem csak azok az ételek készíthetők el benne, amik a programon szerepelnek. A sütéshez csak a lehetőségeink szabhatnak határt, próbálkozzunk bátran, hogy mi minden készíthető el egy ilyen forró levegős sütőben. A Proscenic egy másik Air Fryer-t is bemutatott, így azt is megvásárolhatod. Mind a két terméket EU raktárból, áfa és vámmentesen rendelhetitek meg.

Proscenic T21 Proscenic T22
🛒Link: https://shrsl.com/3g2dr 🛒 Link: https://shrsl.com/3g2e1

🔹Kupon:A96DAF87ADA5

~29500Ft

🔹Kupon:A200C3494C19

~32500Ft

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás