A BlitzHome® BH-CM1503 a BlitzWolf gyártó konyhai gépekre szakosodott márkája, akik már jó pár remek terméket leraktak az asztalra. A sok termékük közül a korábbi kávéfőzőjüket is kipróbáltuk.

Olvasd el a tesztünket

A karos kávéfőzőt szinte azonnal meg is vásárolhatjuk, mert európai szabványú aljzattal rendelkezik. Az 1450W-os maximális teljesítménnyel rendelkező BlitzHome® BH-CM1503 presszó kávéfőző 15 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken.

A fém burkolattal rendelkező kávéfőző karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. A tetején található vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

A víztartállyal rendelkező BlitzHome® BH-CM1503 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással is rendelkezik. Ha pedig nincs használatban, egy idő után automatikusan lekapcsol, hogy ne fogyasszon energiát. A BlitzHome® BH-CM1503 karos kávéfőző 109.99$-ba kerül a kuponnal.

A BlitzHome® BH-CM1503 kávéfőzőt itt találod meg

🔹Kupon : BGHU2251

Kávéfőzők

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás