Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Elektromos fogkefe, power bank, töltőadapter és sok minden más is.

DIGOO DG-R02 elektromos fogkefe európai raktárból

Kupon is van hozzá ahhoz az elektromos fogkeféhez, ami így 6500 forintért vásárolható meg az európai (CZ) raktárból. A fehér színben kapható modell IPX7 védettséggel rendelkezik, így még akkor sem esik baja, ha vízbe ejtenénk.

Az akkumulátorát elég három hetente tölteni az indukciós töltőpaddal, így csak bele kell állítani a fogkefét. Két tisztítási fokozat választható, ahol a rezgésszám 6000, 8000 lehet percenként. Az elektromos fogkefe két csere fejjel érkezik.

DIGOO DG-R02 elektromos fogkefe európai raktárból

🔹Kupon : BGd68176

____________________________________________________________

BlitzWolf®BW-P16 külső akku

PD kompatibilis USB-C port is helyet kapott a BlitzWolf®BW-P16 új külső akkumulátorán, ami a régebbi készülékekhez megtartotta a jól bevált, szabványos USB aljzatot is.

10000mAh kapacitású az új power bank, ami USB-A portján 18, míg USB-C porton 20W-ot képes maximálisan leadni. A feltöltéséhez pedig nem csak a modern USB-C, hanem a régebbi microUSB csatlakozót is használhatjuk. Így nem csak a legújabb telefonokkal, de a régebbi mobilokkal és azok töltőivel is használható.

A rácsozott textúrával rendelkező BW-P16 négy akku kapacitás visszajelző ledet kapott. A gyártótól megszokott módon túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel is el lett látva. A kínai raktáras ár pedig 18.99$, azaz kb. 7000 forint európai (CZ) raktárból. Aki pedig meg szeretne ismerkedni a gyártó nagyobb kapacitású vagy vezeték nélküli töltést is támogató akkuival azok ide kattintsanak.

BlitzWolf®BW-P16 külső akku

🔹Kupon : BGHU2257

____________________________________________________________

Tronsmart T7 Mini

15 wattos teljesítménnyel rendelkezik a Tronsmart T7 Mini, ami a nevéből is láthatóan a legkisebbek között versenyez. Az IPX7 védettség a véletlen vízbe ejtéstől is megvédi. A rácsozott burkolat alatt bújik meg a 15 wattos hangszóró. Felette egy LED fénycsík, kezelőgombok és egy akasztó kapott helyet.

AUX bemenet, Bluetooth és microSD memóriakártya olvasót is kapott, támogatja az Amazon Alexa, Google Home és Siri hangasszisztenseket is. Beépített akkumulátora USB-C porton keresztül tölthető, ami 3 órát vesz igénybe és bekapcsolt LED világítással 8, kikapcsolt fényekkel akár 18 órán keresztül is használható.

A Tronsmart T7 Mini a kedvezmény kóddal 26$-ba kerül

🔹Kupon : 6JOF2XMJ

____________________________________________________________

IMILAB EC3 kamera

A 1080p, azaz FullHD felbontással rendelkező kamera 2.4Ghz-es WiFi-vel rendelkezik, így a mobiltelefonos alkalmazással könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően pedig otthonról távol is ránézhetünk a kamera által látott képre.

Nem csak vezeték nélküli kapcsolaton, de LAN porton keresztül vezetéken keresztül is kapcsolóhatunk hozzá. A videófelvételt microSD kártyára rögzíti, amiből maximálisan 256GB méretűt képes fogadni. IP66 minősítéssel is rendelkezik, így nyugodt szívvel használhatjuk kültéren és akár -20 és +60 Celsius fokban is képes működni, tehát a hideg téli napokon is használhatjuk.

Az EU csatlakozóval rendelkező modellt ellátták éjszakai móddal is. A felvételekért IR érzékelőt is kapott, amivel teljes sötétségben is 10 méteres távolságig képes ellátni. A WiFi-nek köszönhetően pedig képes jelzést küldeni a mobiltelefonunkra, ha a kamera mozgást érzékel. A kuponnal 49.99$-ba kerül, amit az európai raktárból (CZ) áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

Az IMILAB EC3 kamera kültéri kamerát itt találod meg

🔹Kupon : BGHU2238

____________________________________________________________

A Tronsmart Groove 2

Az IPX7 védettségének köszönhetően beltéren, kültéren is használható és még a fröccsenő víznek is ellenáll. Az IPX7 védelemnek köszönhetően akkor sem lesz baja, ha a hangszóró 1 méter mély vízbe esik.

Két hangmóddal rendelkezik, egy normál és egy SoundPulse móddal, amivel a 10W teljesítményű hangszóróból a maximumot hozhatjuk ki.

Bluetooth 5.3 kapcsolatot használ, elérhető a TWS mód is, így két egyforma eszközt is összepárosíthatunk és máris sztereóban szólalhatnak meg. A kezelőgombok között minden fontos funkciót megtalálunk, de AUX-ot és memóriakártya foglalatot is kapott. A buli hangulatfelelőseként pedig még színes LED világítást is kapott.

Akkumulátorát USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, amivel 50%-os hangerőn, kikapcsolt világítással 18 órán át használhatjuk a Tronsmart Groove 2-t.

A Tronsmart Groove 2-t itt találod meg

____________________________________________________________

A BlitzWolf BW-S20 adapterét itt találod meg

A BlitzWolf BW-S20 legújabb töltőadapterét már PD töltésre alkalmas Type-C porttal és egy szabványos USB aljzattal is ellátták. Emellett pedig a gyártótól megszokott módon, számos védelemmel látták el, hogy biztonságban tudhassuk a rákötött eszközeinket.

Az új fali adapter természetesen EU szabványú alzattal rendelkezik. Az árát tekintve megint verhetetlen terméket kapunk. A töltő csak 8$-ba, azaz 2500 forintba kerül. Támogatja a QC2.0 és QC3.0 töltési módokat, emellett pedig számos protokollal (PD3.0, PPS, QC2.0/QC3.0, FCP, AFC, BC1.2, APPLE 2.4A) rendelkezik. Ennek köszönhetően számos Android eszközzel és még az iOS termékekkel is működik, amivel biztonságosan tölthetők fel a telefonok és táblagépek.

BlitzWolf BW-S20 1

A PD töltésre képes portja 20W (5V-3A/9V-2.22A/12V-1.67A), míg az USB aljzat 18W (5V-3A/9V-2A/12V-1.5A) teljesítmény leadásra képes.

BlitzWolf BW-S20 2

Az ára igen baráti, az előrendelői akcióban 15.99$-ba kerül, így valóban nem kell sokat kiadnunk egy megbízható, két portos töltőért.

A BlitzWolf BW-S20 adapterét itt találod meg

Ide kattintva számos más töltőt találsz

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás