A TOPSHAK TS-SD1 csiszoló csak 10$, azaz 4000 forint, az európai raktárból pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Európai raktárból rendelhető meg az egyre szélesebb körben ismert TOPSHAK újabb terméke. Az akkumulátoros, olcsó csavarbehajtójukat mi is kipróbáltuk és nekünk nagyon tetszett.

Most egy elektromos csiszolóval jelentkeztek, ami nem akkumulátoros, hanem európai szabványú dugaljjal lett felszerelve és nagyon olcsó lett, a kedvezmény kóddal pedig csak 16$-ba kerül az európai raktárból, ahonnan még a szállítás is ingyenes.

12db csiszolópapír jár hozzá, a 130 watt teljesítményű eszköz 13500rpm tempóra képes, a morzsalék gyűjtéséhez pedig egy műanyag tartállyal is ellátták. Akinek egy kisméretű csiszolóra van szüksége, az a TOPSHAK termékével jól járhat.

TOPSHAK TS-SD1 csiszoló

🔹Kupon : BGc31fdc

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövessminket a Facebook-on.

Megosztás

Hozzászólás