A 24.5 colos mérettel rendelkező Xiaomi monitor európai raktárból rendelhető meg, az áfa és vámmentes termékhez kedvezmény kódunk is van, hogy olcsóbban vásárolhasd meg azt. 16:9-es képaránnyal rendelkező monitor már 165Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, ami remekül használható konzolos vagy számítógépes játékokhoz.

400cd/㎡ fényerő és 3000:1-es kontrasztarány jellemzi, a felbontása pedig 1920×1080 pixel. A leírás szerint 100%-os sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, válaszideje csupán 2ms és támogatja a HDR-t is. Csatlakozók közül 1 Display Port bemenetet kapott, így PC-t, laptopot, de még egy konzolt is ráköthetünk egyszerre, hiszen a 2 HDMI is helyet kapott rajta, a tápkábel és audio csatlakozó mellett.

A monitornak nem csak a magassága, hanem a dőlésszöge vertikálisan és horizontálisan is állítható. A kedvezmény kóddal 139-ba, azaz körülbelül 53 ezer forintba kerül az európai (Czech) raktárból.

24.5 colos és 165Hz-es gamer Xiaomi monitor

🔹Kupon : BGxiao24mi

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás