A telefon hozza a Black Shark mobiloktól ismerős gamer kialakítású formát. De a ház alatt olyan elemek lapulnak, hogy csak ámulunk, mi mindent pakoltak bele a Xiaomi-nál. A 6.67 colos AMOLED kijelző 144Hz-es képfrissítéssel rendelkezik HDR10+ támogatással, 5000000:1 kontrasztaránnyal és 10bites színhűséggel. A kijelző felső részében található előlapi kamera 16 megapixeles.

Egy gamer mobil esetében fontos a processzor, de a Xiaomi-t sem kell félteni, hiszen a lehető legerősebb modellt választott, így került a Snapdragon 8 Gen 1 a telefonba. A 8 magos CPU 1 Cortex-X2 3000 MHz, 3 Cortex-A710 2500 MHz és 4 Cortex-A510 1800 MHz maggal rendelkezik, a gyártástechnológia már 4nm-es. Az AnTuTu benchmark alkalmazásban már egymillió feletti értékre képes a csúcsragadozó. 8GB memória/128GB tárhely párossal érkezik a mobil, de kapható 12/256GB-os kiszerelésben is. A telefon hűtéséről az „Anti-Gravity” Dual VC Liquid Cooling System felel.

Legújabb modellként már természetesen 5G és WiFi 6 is bekerült a telefonba, így még nagyobb sebességgel és a lehető lealacsonyabb késleltetéssel szörfölhetünk vagy játszhatunk az interneten. Mivel Global Version modellről beszélünk, ezért természetesen B20 támogatást is kapott és a VoLTE hálózatot is támogatja. A Xiaomi módosította az Android rendszert is, így a Black Shark mobiloknál már ismerős JOYUI rendszer 13-as változatát kapjuk.

A hátlapra három kamera kerül, amiből a fő egység 108 megapixeles, a 13 megapixeles kamera felel a nagylátószögű képekért és egy 5 megapixeles optikát kapunk a bokeh effekttel ellátott képekhez és támogatja az audio zoom-ot is, azaz minél jobban nagyítunk rá egy tárgyra, a felőle érkező hang egyre hangosabb lesz. A telefon egy 4650mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit 120W teljesítménnyel tölthetünk fel. Így 12 perc alatt akár 100%-ra is tölthető az akkumulátor, de a brutális fogyasztást visszább is vehetjük, aminek köszönhetően 24 perc alatt is telepumpálható az akkumulátor, ha nem sietnénk annyira a töltéssel.

A telefon pop-up triggereket, azaz a telefon házából előugró ravaszokat kapott, amivel, mint egy kontroller esetében használhatjuk az L1, R1 gombokat. Az új Xiaomi Black Shark 5 mobiltelefon 769EUR-ba kerül és a GOBOO1993 kóddal egy kicsit spórolhatsz a végösszegből. A telefont az áfa és vámmentes spanyolországi raktárból küldik.

Black Shark 5 Pro

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás