Az új POCO M3 Pro 5G MediaTek alapokra fog építkezni, ennek köszönhetően már 5G támogatással fog rendelkezik. A pozitívumok oldalát erősíti a 48 megapixeles hátlapi kamera és a 90Hz-es kijelző is.

poco m3 pro header

A goboo.com weboldal, ahonnan a POCO F3 és a POCO X3 Pro telefonunk is érkezett, már beharangozta, hogy náluk már május 20-án előrendelhető lesz az új POCO mobil. Ha szerencsénk van, akkor már a startnál európai raktárból is elérhető lesz.

Goboo.com

Az új POCO telefon fekete, sárga és kék színekben lesz megvásárolható, akárcsak a korábbi POCO M3 is. Amit tudni lehet, hogy a fedélzeten az a MediaTek Dimensity 700 processzor fog helyet foglalni, ami a Redmi Note 10 5G-ben is szerepelt. Ennek köszönhetően nem csak a B20 4G, hanem az 5G támogatás is elérhető lesz.

poco m3 pro 5g

A Xiaomi sokszor szokott azonos hardvereket használni a különböző szériáin belül, így valószínűsíthető, hogy sok hardverelem megegyezik majd a korábban említett Redmi Note 10 5G telefonéval. Ennek megfelelően azonos kamerákat és kijelzőt kapunk. A hátlapon három kamera foglal majd helyet, amiből a fő szenzor 48 megapixeles és valószínűsíthető, hogy egy 2 megapixeles mélységélességre alkalmas és egy 2 megapixeles makró kamera lesz a triumvirátus többi tagja.

Azt is tudni lehet, hogy a beépített kijelző is a Note 10 5G-ből szivároghat át, ami 90Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. Árakat egyelőre még nem tudunk, ha elérhető lesz a készülék, újra jelentkezünk a hírekkel.

Goboo POCO M3 Pro 5G

POCO F3 Global Version 6GB/128GB 349$

POCO F3 Global Version 8GB/256GB 399$

Redmi Note 10S Global Version 6GB/128GB 259$

Redmi Note 10 5G Global Version 4GB/128GB 229$

Redmi Note 10 Global Version 4GB/64GB 169$

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás