Érintésmentes vezérlés, egyszerű működés, hosszú üzemidő, ez jellemzi a BlitzWolf BW-FD2 habszappan adagolót. A sokak által kedvelt előd modellt mi is kipróbáltuk, amit azóta is használunk, így kíváncsiak voltunk mit tud az új modell.

BlitzWolf BW-FD2 -1 BlitzWolf BW-FD2 -2 BlitzWolf BW-FD2 -7

A szappanadagoló a BlitzWolf megszokott csomagolásában érkezett. A zöld-fehér dobozban csak egy leírást találunk a készülékről. Megjelenésre teljesen más, mint a BlitzWolf BW-FD1 volt. Más formavilágot kapott, elhagyták a karcsúsodó formát és a mesefilmszerű fülekben végződő felső részt. A BlitzWolf BW-FD2 egy egyszerű téglalap formát kapott, lekerekített élekkel.

Változott azonban a folyadéktartályának kapacitása, ami 240ml-ről 300 milliliterre nőtt. Most már nem három darab AA méretű ceruzaelemmel, hanem négy darabbal működik. Ennek köszönhetően pedig akár 6 hónapig is használhatjuk, mielőtt cserélni kellene azokat.

A fehér műanyagból készült felső rész tetején a gyártói logó alatt, egy két színben világítani képes led bújt meg, ami a működést jelezve, szappanadagoláskor zöld színben villan fel. Beüzemeléskor és az elemek merülésekor pedig pirosan világít, ami jól jön, hogy tudjuk, lassan cserélni kell őket.

BlitzWolf BW-FD2 -4

Az átlátszó tartálya 300 milliliter kapacitással rendelkezik. A szappanadagoló a képeket nézve kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában. 160 x 107 x 80 milliméteres méretekkel rendelkezik. A tartályt lecsavarva beletölthetjük a megvásárolt habszappant. De akik szívesen spórolnak, azok folyékony szappant is használhatnak, én is így tettem. Átöntöttem a korábbi BlitzWolf szappanadagolómban található bekevert folyadékot. Ekkor derült ki, hogy a BlitzWolf BW-FD2-nek sokkal nagyobb hígítási igénye van, mert jobban felhabosítja a szappant. Ehhez pedig sokkal folyósabb állagúnak kell lennie. Ha sűrű, akkor egyszerűen nem képes adagolni azt.

A beüzemeléskor egy fontos dologra jöttem rá. Ha csak simán behelyezzük a szívó véget a folyadékba, mivel a csőben levegő van, nem fog a motor vákuumot képezni, hogy felszívja azt. Ennek kiküszöbölésére fújjunk bele működés közben annyi folyadékot (vizet), hogy meginduljon a keringés, innentől már minden flottul fog működni. Azért fontos ezt elmondanom, mert sok videót láttam nem működő szappanadagolóról, de pár perc ötleteléssel erre derült fény és be is vált. Természetesen ez nem minden gyártó termékénél működhet, de itt ez megoldotta a problémát.

BlitzWolf BW-FD2 -8

Az infravörös szenzornak köszönhetően éjszakai fénynél is érzékeli a kezünket. A leírás szerint ez 3-5 centiméter, de én inkább mondanék 2-3 centiméter távolságot. A BlitzWolf BW-FD1 hamarabb érzékelt, ezzel szemben a BlitzWolf BW-FD2 körülbelül 1 másodperc után már a kezünkbe is nyomja a habszappan adagot. Sokkal jobban habosít, mint az elődje volt, keményebb habot kapunk, ami teljes mértékben elegendő egy kézmosáshoz.

A BlitzWolf BW-FD2 előnye egyértelműen a több elem miatt a hosszabb üzemidő és a nagyobb tartálya miatt a kevesebb utántöltés. Mivel árban nem nagyon különböznek, így mindenki maga döntheti el, melyik formája és tudása szimpatikus a számára. Jó hír, hogy a megfelelő hígítás mellett normál folyékony szappannal is használható, nem kell hozzá habszappant vásárolnunk. Az infravörös érzékelésnek köszönhetően pedig hozzá sem kell érnünk, így a piszkos kezünkkel nem is kell megérintenünk azt.

A BlitzWolf BW-FD2, ahogyan az elődje is, szintén megtetszett. A kuponnal jelenleg 12.99$-ért vásárolható meg a Banggood webáruházából

A BlitzWolf BW-FD2 habszappan adagolót itt találod meg

Kupon: BGFE23Q9

Időközben megjelent a BlitzWolf BW-FD3 szappanadagoló is, amibe már nem kell elemeket cserélgetni, mert már beépített akkumulátorral rendelkezik

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás