A BlitzWolf BW-CMM2 merőben más, merőben új. Azt már megszoktuk, hogy a gyártó remek kis termékeket készít a megszokott kategóriáján belül, ahol otthonosan mozog. Töltőadapterek, kábelek, fülhallgatók. De most egy tejhabosítóval ellátott kávéfőzőt készítettek.

BlitzWolf BW-CMM2 1

A karos kávéfőzőt szinte azonnal meg is vásárolhatjuk, mert európai szabványú aljzattal rendelkezik és európai raktárból rendelhető meg. Az árára sem lehet panaszunk, mert 26000 forintba kerül, de ezért a pénzért még tejhabosításra is képes.

Az 1100W-os teljesítménnyel rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 presszó kávéfőző 20 bar nyomással képes átpréselni a vizet az őrölt kávészemeken. A karos megoldásnak köszönhetően egy vagy két csésze kávét is készíthetünk. Az érintésérzékeny vezérlésének köszönhetően választhatjuk ki a funkciókat. A tejhabosítást az oldalán található tekerő gombbal szabályozhatjuk.

BlitzWolf BW-CMM2 2

BlitzWolf BW-CMM2

A 1.5 literes víztartállyal rendelkező BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt ellátták túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus hőmérsékletszabályzással rendelkezik. A BlitzWolf BW-CMM2 karos kávéfőző 85.99$-ba kerül, amit a Banggood lengyelországi raktárából áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőzőt itt találod meg

Kupon : BGHU0344

Megjelent a gyártó másik kávéfőzője is

Kupon : BGHU0343

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás