A BlitzWolf nem új szereplő az automata szappanadagoló készülékeket gyárók sorában sem. A BlitzWolf BW-FD3 mégis újítást hozott, hiszen itt már nem kell bajlódnunk az elemcserével, mert a beépített akkumulátorát USB porton keresztül tölthetjük fel és már két fázisú adagolásra is képes.

BlitzWolf BW-FD3 2

Az infravörös érzékelővel ellátott automata szappanadagolónál a gomb nélküli működést az érzékelő váltja ki, így csak oda kell tartanunk a kezünket az adagoló fejhez és máris megkapjuk a kívánt habszappan adagunkat.

Az IPX4 védettséggel rendelkező BlitzWolf BW-FD3 megnövelt, 300 milliliteres kapacitással rendelkezik, amihez habszappant használhatunk. De ha spórolni szeretnénk, nyugodtan használhatunk bármilyen folyékony szappant is, csak vízzel hígítsuk fel 1:4 arányban. Az új szappanadagoló már két funkciót is kapott, amivel az előre meghatározott  0.9 vagy 1.2 grammnyi habszappan adagot juttathat a kezünkbe.

BlitzWolf BW-FD3 3

A szerencsére már nincs szükség elemekre, a microUSB porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát, ami 1200nAh kapacitással rendelkezik, amivel akár 6 hónapon át is használhatjuk egy feltöltéssel.

BlitzWolf BW-FD3 1

A BlitzWolf BW-FD3 automata szappanadagoló 4800 forintba kerül, amit itt találsz meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás