Nem kell a piszkos ujjakkal pumpálni az adagoló fejet, csak a kis fúvóka alá kell tartanunk a kezünket és máris megkapjuk a szappan adagunkat. A BlitzWolf BW-FD1 automata szappanadagoló már jó ideje izgatta a fantáziámat. Persze nem kimondottan ez a termék, hanem maga a kategória, amit képvisel. Lehet, akik még nem használtak hasonló eszközt összekeverik a sima folyékony szappanokkal a benne található folyadékot. Míg a legtöbb pumpás, folyékony kézmosó gél állapotú (kivéve a kimondottan habszappan kézmosók), addig a habszappan folyadék olyan halmazállapotú, mint a víz. Épp ezért meg kell jegyeznünk ezt a nevet: habszappan. Így kell majd keresnünk a boltok polcain a belevaló folyadékot, amit beletöltve hab állapotú szappant kapunk, ami a bevásárlóközpontok mosdóiból lehet ismerős.

 

BlitzWolf BW-FD1 automata szappanadagoló kicsomagolás

 

A gyártótól megszokott zöld-fehér csomag nem hozott semmi újdonságot, a habszivacs merevítés kellőképp óvta az új szerzeményemet. Külsőre azt hittem kisebb lesz, de a 19.8 centiméteres magassága nem is mondható túlságosan nagynak. Használat közben kezdtem el azt érezni, hogyegyáltalán nem hátrány ez a méret. Alul található a 240 milliliter kapacitású tartály, hátul kapott helyet a 3 darab AA méretű elemtartó és a gumiborítással rendelkező ki/be kapcsoló gomb. De ez igazából csak arra szolgál, hogy a gyerekek ne ezzel játszanak kézmosás helyett. Természetesen nem kell állandóan kapcsolgatnunk, hiszen csak akkor lép működésbe az eszköz, ha odatartjuk a kezünket a fúvóka elé.

 

BlitzWolf BW-FD1 automata szappanadagoló – A nagy próba

 

Az érzékelési távolsága 4-7 centiméter, így szerencsére elkerülhető, hogy véletlenül működésbe hozzuk az eszközt. A 8.8 centiméteres talp átmérőnek köszönhetően stabilan áll, IPX4 védettségének köszönetően pedig nyugodtan használhatjuk a fürdőszobában is, de azért egy vízzel teletöltött kádban ne úsztassuk meg. A beépített érzékelőnek köszönhetően nagyon gyorsan megkapjuk a szappan adagunkat, hiszen 0.25 másodperces reakcióidővel rendelkezik. Nem mondanám hangosnak a folyamatot, ahogy a szappant az ember kezébe pumpálja, olyan szappanadagoló hangja van 😀

A fehér borítással rendelkező előlapon még egy kis mancs piktogram is jelzi, hogy működésbe lépett, kikapcsoláskor ez a jel pirosra vált, hogy tudjuk, most elment aludni. Megmondom őszintén nem számoltam utána, de a gyártó adatai szerint 12:1 arányú levegő-szappan aránnyal rendelkezik, aminek köszönhetően „állítólag” fele annyi szappant kell használnunk, mint egy sima folyékony kézmosó esetében.

Meg kell mondjam, mindenki imádja a BlitzWolf BW-FD1 automata adagolóját. Úgyhogy az eddig beszerzett folyékony szappan készleteket még fel kell élnem és már csak habszappan utánpótlást kell beszerezzek a géphez. A használata pofonegyszerű, nem tapicskoljuk össze a piszkos kezünkkel az adagolót és mindig csak egy adagnyi mennyiséget spriccel a markunkba. Persze ha gyermekünk ötször oda tolja a kezét egymás után, akkor már szép adag szappan lesz a kezében, de annyi baj legyen. Viszont így biztos lehetünk benne, hogy érdekessége miatt ő fogja majd kérni, hadd moshasson kezet.

A BlitzWolf BW-FD1 automata szappanadagoló a kedvezmény kódunkkal 15.19$-ba (~5000 forintba) kerül, így drágának sem mondható. Annyi hasonló termék van már a piacon, hogy szinte olyat választunk magunknak, amilyet csak szeretnénk, de a BlitzWolf terméke nekem megint bevált.

A BlitzWolf BW-FD1 automata szappandagolót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGFIR265

 

További szappanadagolókat itt találsz

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás