A Mijia Qingping ClearGrass-t felfoghatjuk a sikerszériás Xiaomi Night Light újabb verziójaként is, ami már bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, de ellátták fényérzékelővel is. A mozgásérzékelésnek köszönhetően pedig, ha kevés a szobában lévő fény, a lámpa automatikusan felkapcsol.

Mijia Qingping ClearGrass 4 Mijia Qingping ClearGrass 3

A leírás szerint egy bluetooth gateway használatával csatlakoztathatjuk a Xiaomi ökoszisztémához is. A cserélhető CR2450 elemek segítségével akár 1 évig is képes üzemelni.

A felragasztható talpat akár a falra is felhelyezhetjük, amihez mágnesesen csatlakozik a lámpa. Ennek köszönhetően a ragasztható talpat megkerülve akár fémfelületekre is felhelyezhető.

Mijia Qingping ClearGrass 1

A félköríves kialakítású toldaléknak köszönhetően könnyen beállítható a dőlésszöge is. Így egy falra felhelyezve, akár beállítható mozgás érzékelésére is, hogy a lámpa automatikusan felkapcsoljon. Az érzékelési távolsága maximum 7 méter lehet.

A gateway-hez csatlakoztatva akár automatizációra is foghatjuk a Xiaomi alkalmazásával és a többi kompatibilis eszköz segítségével. A Mijia Qingping ClearGrass mozgásérzékeléssel és fényérzékelővel is ellátott bluetooh-os lámpa szerencsére nem is kerül sokba, hiszen 16.99$-ba kerül az egy darabos modell, ami átszámolva körülbelül 5100 forintba kerül. De ha szeretnénk, vásárolhatunk 2, 3 és 5 darabos szettet is. Ha több darabot vásárolnál, akkor válaszd az EU Priority Line szállítást.

A Mijia Qingping ClearGrass lámpát itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás