A legújabb Honor Band 6 számos újdonsággal rendelkezik az előző verziókhoz képest. A kijelzője megnőtt, ahogyan a mérete is. De a nagyobb méret mellett még okosabb is lett.

honor band 6 2

Egyelőre még a kínai piacra szánt modell létezik, global még nem, de az oldalon található visszajelzések alapján már angol nyelvű menüvel is rendelkezik a Honor Band 6 okosóra. Okosóra, mert a kijelzője már 1.47 colos és megmaradt az AMOLED panel is, aminek köszönhetően kontrasztos színeket és mély feketéket kapunk. Az érintésérzékeny kijelző felbontása 194 x 368 pixeles, de kapott egy oldalsó fizikai gombot is.

honor band 6 1

Az óra 5ATM vízállósággal rendelkezik, de a gyártó nem ajánlja fürdéshez vagy úszáshoz, de ha elkap minket egy nyári zápor, azt teljes mértékben kibírja. Okosóraként természetesen hívás, üzenet és alkalmazásértesítésre is képes. Emellett sportmódok közül képes monitorozni a:

  • szabadtéri futást,
  • beltéri futást,
  • szabadtéri sétát,
  • kerékpározást,
  • edzést,
  • evezőgépet,
  • elliptikus trénert.

Ezen kívül képes mérni az elégetett kalóriát, pulzus és véroxigén szintet is. Honor és Huawei mobiltelefonokkal használva pedig még több funkció engedélyezett. Itt elérhető a zenevezérlés, pitvarfibrilláció és rendellenes szívverés mérés is.

honor band 6 2

A töltéshez egy mágneses kábelt kapunk, amivel 65 perc töltéssel 10-14 napra elegendő energiát képes felvenni a 180mAh kapacitású akkumulátora. A Honor Band 6 okosóra a kedvezmény kóddal 47.99$-ba, azaz körülbelül 15 ezer forintba kerül, amit ez EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Kedvezmény kód: BGGRHON6

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás