Itt van a legújabb heti szemezgető. Sok mindent hoztam ma is nektek. Okosóra alacsony áron, új BlitzWolf hangrendszer, Xiaomi asztali lámpa, hordozható játékkonzol, ami futtatja a Gameboy és Playstation 1 játékokat is.

KingDian RGB 2.5″ SSD meghajtók

A KingDian legújabb SSD meghajtói 120GB, 240GB, 480GB és 1TB kapacitással vásárolhatók meg. 2.5 colos mérettel rendelkeznek, így asztali gépbe és laptopba merevlemez helyére is beszerelhetők.

KingDian RGB 3

SATA III porton keresztül kommunikálnak, így a legtöbb korábbi PC-vel kompatibilisek. Az alacsony energiafelvételnek köszönhetően egy USB csatlakozós tokba helyezve külső meghajtóként is használhatók.

KingDian RGB 1

KingDian RGB 3

Ezek még nem a leggyorsabb M.2-es meghajtók, így a TLC chipek 500MB/s írási és 470MB/s olvasási sebességre képesek. De ez még mindig 5-8-szor gyorsabb, mint egy HDD esetében.

Az SSD meghajtót itt találod meg

______________________________________________________________

Az új BlitzWolf BW-GT2 hangrendszer

BlitzWolf BW-GT2 3 Már egy subwoofer cső is segíti a BlitzWolf BW-GT2 hangfalaiból kitörő mélyeket, hogy a számítógép előtt ülve filmnézés agy játék közben, a hangok alapján jobban átélhessük a látottakat. Az oldalsó sztereó hangsugárzók két darab 3 colos méretű hangszórót rejtenek magukban, ahonnan a magas és közép tartományú hangokat képes leadni. A mélyekért a hangerőszabályóval, magas és mélyhangkiemelés szabályzással ellátott subwoofer láda felel.

BlitzWolf BW-GT2 1

A kis hangszórók 15 x 10.5 x 8.5, míg a mélyláda 26 x 14.5 x 21 centiméteres méretekkel rendelkezik, az összsúlyuk 2.38 kilogramm, zenei teljesítménye 20W.

BlitzWolf BW-GT2 4

Külön pozitívuma, hogy a mélyládának hátsó részén antenna és vonalbemenetet is kapunk. Ellátták microSD kártyaolvasóval és USB porttal is, hogy közvetlenül egy memóriakártyáról vagy akár egy pendrive-ról is lejátszhassuk kedvenc zenéinket. Sőt, a leírás szerint bluetooth kapcsolattal is rendelkezik a 2.1-es hangrendszer, így akár a telefonunkról is hallgathatunk róla zenét.

BlitzWolf BW-GT2 2

A BlitzWolf BW-GT2 hangszóró az európai raktárból olcsóbb, mint Kínából, épp a felébe, 41.99$-ba kerül. Ami csak 13000 forint az előrendelői akcióban. Mivel európai raktárból szállítják, így áfa/vámmentesen rendelhető meg a BlitzWolf BW-GT2 hangszóró.

A BlitzWolf BW-GT2 2.1-es hangrendszert itt találod meg

______________________________________________________________

 

XIAOMI Mijia Table Lamp Lite

 

XIAOMI Mijia Table Lamp Lite 1

A Xiaomi legújabb asztali LED lámpája érintésérzékeny kapcsolóval és 218 fokban hajlítható fejjel rendelkezik. Oldalirányba pedig 180 fokban forgatható el a fej.

XIAOMI Mijia Table Lamp Lite 3

XIAOMI Mijia Table Lamp Lite 2

A 8W teljesítményű LED 4000K fok színhőmérsékletre képes, a gombbal három lépésben állítható a fényereje, ami maximálisan 1200 lumen lehet. A csupán 0.6 dekagrammos lámpa a kedvezmény kóddal 28.99$-ba kerül, amit a Banggood európai (CZ) raktárából rendelhettek meg.

A Xiaomi lámpát itt találod meg

Kupon : BGLYW805

________________________________________________________

BlitzWolf BW-WS01 időjárásállomás

 

A csomag egy kijelzővel ellátott beltéri és egy kültéri egységből áll. Az eszközök vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, de arra is lehetőség van, hogy kettő, illetve három külső szenzorral vásároljuk meg azt.

A kör alakú, 9 centiméter átmérőjű belső eszköz egy LCD kijelzőt kapott, ami megjeleníti a lakáson belüli és a kültérre kihelyezett szenzor által mért páratartalmat és hőmérsékletet. Ennek köszönhetően azonnal tudni fogjuk, hogy esetleg megfontolandó lehet-e egy párásító vagy páramentesítő beszerzése a lakás levegőjének megfelelő értékén tartásához. És még azt is tudni fogjuk mennyire melegen öltözzünk fel a hűvös idő ellen.

BlitzWolf BW-WS01 3

A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága nyílt terepen 30, míg zárt részen maximálisan 10 méter lehet. A mérés -20 és +60 Celsius fok között lehet, így a téli hidegben és a nyári melegben egyaránt használható. A páratartalmat pedig 0-99% között képes mérni.

BlitzWolf BW-WS01 2

A beltéri egység kijelzőjének világítása is bekapcsolható 15 másodperces időtartamra, hogy sötétben is leolvashassuk róla az információkat. Egy kitámasztható talppal, de mágneses hátsó résszel is rendelkezik. Ennek köszönhetően az asztalra vagy akár a hűtőszekrény ajtajára is felhelyezhető.

BlitzWolf BW-WS01 1

Az egy kültéri szenzorral rendelkező időjárásállomás 18.99$-ba, azaz körülbelül 5700 forintba kerül az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-WS01 időjárásállomást itt találod meg

______________________________________________________

ANBERNIC S-100 64GB hordozható játékkonzol számos platformhoz

ANBERNIC S-100 2

Egy igazán különleges és hiánypótló lehet azoknak ez a termék, akik a 90-es években voltak fiatalok. Az ANBERNIC S-100 egy kézi játékkonzol, ami képes emulálni és futtatni számtalan játékkonzol, mint például Gameboy, Gameboy Color vagy Playstation 1 játékokat is.

A következő ROM-okat képes futtatni: GB, GBC, MD, FC, SFC, GG, MS, WS, NGP, PCE, FBA, PS

ANBERNIC S-100 3

ANBERNIC S-100 4

A sárga és narancssárga színben kapható játékkonzol 3 colos 320 x 240 pixel felbontású kihajtható kijelzővel rendelkezik, ami alatt megtaláljuk a egy controller nyomógombjait. Ahogyan akár az elülső részén is az L1, L2, R1, R2 gombokat is. A beépített akkumulátora 1020mAh kapacitással rendelkezik, ami a leírás szerint 4 óra játékidőre elegendő.

ANBERNIC S-100 4

A hordozható, összecsukható játékkonzol a kedvezmény kóddal 41.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A játékkonzolt itt találod meg

Kupon : BG21025904

_______________________________________________________

Zeblaze Ares

 

Zeblaze Ares 3

Csak az előrendelői akcióban ilyen olcsó az okosóra, az első 500 vásárlónak kerül 19.99$-ba (~6000 forint), utána ez az ár emelkedni fog. A Zeblaze Ares mobiltelefonos alkalmazásának köszönhetően az óra az energiatakarékos Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonunkkal. Ennek köszönhetően képes megjeleníteni:

 • a bejövő hívásainkat.
 • SMS-eket,
 • alkalmazás értesítéseket,
 • üzeneteket,

Zeblaze Ares 4

Ezen kívül az órát ellátták optikai szenzorral, amivel méri a pulzusunkat és akár a véroxigén szintünket is. Sportolás közben is jó hasznát vehetjük:

 • szabadtéri futás,
 • séta,
 • kerékpározás,
 • tollaslabda,
 • asztalitenisz,
 • hegymászás,
 • ugrókötél,
 • úszás,
 • jóga monitorozására is használható.

Zeblaze Ares 2

Zeblaze Ares 1

A 6000 forintos Zeblaze Ares egy 1.3 colos érintkijelzővel rendelkezik, aminek felbontása 240×240 pixel. A 170mAh kapacitású akkumulátorát 1.5 óra alatt feltölthetjük, amit 5-7 napig használhatunk, mielőtt újra a töltőhöz kellene nyúlnunk. A Zeblaze Ares ilyen összegért rengeteg mindent nyújt, mi is kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen lehet élőben.

A 6000 forintos Zeblaze Ares órát itt találod meg

_________________________________________________

Falra szerelhető infravörös lázmérő

Falra szerelhető infravörös lázmérő 2 A 3 darab AA méretű elemmel működő infravörös lázmérőt a falra szerelhetjük fel. Így amikor valaki elé állva másodpercek alatt elvégezhető egy testhőmérséklet mérés a homlok 5-10 centiméter távolságból történő letapogatásával.

Falra szerelhető infravörös lázmérő 2

Falra szerelhető infravörös lázmérő 1

A kívánt mérés kijelzésében segít a színes kijelzője is, ami nem csak a mért hőmérsékletet jeleníti meg, hanem zöld, narancssárga és piros színnel még riasztani is képes, ha a testhőt túlságosan magasnak érzékeli. A lázmérő a kedvezmény kóddal 19$-ba, azaz körülbelül 5700 forintba kerül.

A lázmérőt itt találod meg

Kupon : BG24868

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás