A BlitzWolf BW-SH2 aromaterápiás párásító előnye, hogy illóolajat is használhatunk, így aromaterápiás hidegpárásítóként funkcionál. A 4 literes kapacitással akár egy 60 négyzetméter alapterületű helyiségben is használhatjuk. A telefonos vezérléssel pedig az okosotthon részévé is válhat.

Az elöl található tekerőgombnak köszönhetően beállítható a párásítás intenzitása, ami a legkisebb fokozaton 100, míg a legnagyobbra állítva 300ml folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként. Természetesen van éjszakai mód is, hogy a halk működés is garantált legyen.

A mobiltelefonos BlitzWolf alkalmazás (kompatibilis a Tuya/Smart Life platformmal is) segítségével állíthatunk időzítést 2, 4 és 6 órára, megadhatjuk a párásítás erősségét és kiválasztható a 7 színből választható világítás is.

A nagy, 4 literes kapacitásnak köszönhetően alacsony fokozaton 40, magas fokozaton 13 órán keresztül használhatjuk. A vízbe pedig illóolajat is csepegtethetünk, hogy teljes legyen az aromaterápiás élmény. A párásító a kedvezmény kóddal 36.99$-ba, azaz 11 ezer forintba kerül, amit európai (CZ) raktárból  áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-SH2 4 literes aromaterápiás párásítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWSH2UM

 

Ezt láttad már?

Csak 7500 forint a 2.5 literes BlitzWolf BW-SH1 párásító, amibe illóolajat is tehetsz

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás