A kedvezmény kóddal csak 7500 forintba kerül a BlitzWolf BW-SH1 párásító, amibe illóolajat is tehetsz, hangulatvilágítással is rendelkezik és európai raktárból áfa és vámmentesen, méghozzá ingyenes szállítással rendelhető meg.

A BlitzWolf legújabb párásítója már nem egy kis apróság. Az új modell már 2.5 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy egy 20-40 négyzetméter területű helyiség levegőjét párásítsa.

8938066d-03e4-407f-962a-f1962c51b208.jpg

A BlitzWolf BW-SH1 párásítón két erősségi fokozatot állíthatunk be rajta és ezen kívül van egy éjszakai mód is, amivel a leghalkabban képes üzemelni, hogy ne zavarjon minket az esetleges hangjával. 100-150 milliliter folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként a két fokozatnak köszönhetően, amivel egy 20-40 négyzetméter alapterületű helyiség levegőjébe is eljuttathatjuk az illóolaj illatát.

Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően 7 különböző színt is beállíthatunk, így hangulatvilágításként is használhatjuk a szobánkban. Most európai (ES) raktárból, áfa és vámmentesen vásárolható meg, a szállítás pedig ingyenes.

Az ultrahangos párásítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGSH1HUM

Érdekelne a kisebb és olcsóbb BlitzWolf párásító is?

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás