Itt vagyunk az új heti szemezgetővel, amiben hoztunk nektek az ágy tisztántartásához egy atkaporszívót, a lakás takarításához remek kis kiegészítőket és egy okos párásítót is.

 

A Xiaomi UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító

A Xiaomi mindig újít valamit. A legújabb termékük egy atkaporszívó matractisztító, amivel sterilizálhatjuk az ágyneműt és még a matracunkat is kiporszívózhatjuk vele a csírátlanító UV fénnyel kombinálva.

 

A Xiaomi Mijia MJCMY01DY UV sterilizáló porszívó 12000Pa szívóerővel rendelkezik, amivel a port és az elhalt hámsejteket eltávolíthatjuk a textilszövetek közül.

A Xiaomi UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk, hanem hőlégfúvást és UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

A 20 centiméter széles szívónyílása előtt találjuk a hőlégfúvót, amivel 50 Celsius fokos meleg levegőt képes kifújni, amivel ugyancsak fertőtleníthetünk. Száríthatjuk a matracot, ezzel csökkenthetjük a baktériumok, atkák életterét. A Xiaomi UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg. Így 78.99$-ba, azaz 20.500 forintba kerül.

A Xiaomi UV sterilizáló atkaporszívó matractisztítót itt találod meg

 

_____________________________________________________

 

UMIDIGI Uwatch 3S okosóra

  Az UMIDIGI a mobiltelefonjairól lehet ismerős. Azonban most egy olcsó okosórával álltak elő. Az UMIDIGI Uwatch 3S egy kör alakú előlappal rendelkezik, amiben a megjelenítő 1.3 colos mérettel rendelkezik, felbontása pedig 240 x 240 pixeles. A 280mAh kapacitású akkumulátorát 2.5 óra alatt feltölthetjük és akár 15 napon keresztül folyamatosan használlhatjuk. 5ATM vízállósággal rendelkezik, pulzus és véroxigénszint mérésre is képes. Lépés és alvásmonitorozásra is alkalmas. Ellátták stopperrel, távolról vezérelhető vele a mobiltelefonunk kamerája és zenevezérlést is kapott. Segítségével nem maradunk le a bejövő üzenetekről és hívásokról sem.

Az UMIDIGI Uwatch 3S 29.99$-ba kerül, amit itt vásárolhatsz meg

 

________________________________________________________

 

Xiaomi Mi Box 4S

A Mi Box 4S médialejátszó kétsávos WiFi-vel, hangvezérléssel ellátott távirányítóval, 4K HDR támogatással és 2GB memória és 8GB tárhely konfigurációval érkezik. Bluetooth 4.2LE-t kapott. Támogajta a Real8/9/10, H.265 4K2K@60fps és H.264 4K2K@30fps videó kodekeket. Autidó fronton pedig ismeri a MP3, APE, Flac, AAC, Ogg formátumot és DOLBY Audio, DTS 2.0+Digital kimenettel is rendelkezik.

1 USB 2.0 és HDMI 2.0 kimenetet kapott. Az Android rendszer a jelenlegi verzión kínai felülettel rendelkezik, de az oldalon leírást is kapunk, hogyan tehetjük fel az angol nyelvi csomagot. A jelenleg is kapható Xiaomi Mi Box S médialejátszót a kedvezmény kódunkkal 67.99$-ért (19.900 forintért) vásárolhatod meg. Az EU Priority Line szállítás most is áfa/vámmentes.

Xiaomi Mi Box 4S

 

_______________________________________________________

 

Visszatérő vendég a Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

Az már tényleg a legolcsóbb elektromos fogkefe a Xiaomi háza tájáról, hiszen csak 8.6$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.600 forintba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért? Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe 8.8$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.600 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGXPDE53

 

_____________________________________________________

 

A Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900

 

A szórófejes Deerma Water Spray Mop után itt van a Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900, aminél megmaradt a szórófejes felmosás, de egy plusz fejnek köszönhetően a forgófejes kefék segítségével, egy mozdulattal felseperhetjük a lakást.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_2.JPG

A korábbi szórófejes felmosót mi is kipróbáltuk

Még szemetes lapátra sem lesz szükségünk a Deerma Mop DEM-TB900 használata közben, hiszen az oldalsó kerekek megforgatnak egy sörtés fejet, ami a beépített tartályába söpri a port, piszkot. A seprű fej 170 milliméteres szélességgel rendelkezik, a portartály ürítéséhez pedig csak egy gombot kell megnyomnunk, hogy kiüríthessük azt.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_5.JPG

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_4.JPG

A felcsatlakoztatható felmosó fejnek köszönhetően fel is moshatjuk a korábban felsepert területet. Ehhez az elődhöz hasonló módon csak fel kell helyeznünk a cserélhető mop fejet. Majd meg kell töltenünk a 280 milliliter űrtartalmú tartályát felmosószeres vízzel.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_1.JPG

A szórófejnek köszönhetően csak annyi vizet használhatunk, amennyire szükségünk van. Így a lakás sem fog úszni a vízben és a száradás is egyszerűbb lesz. A leírás szerint ez a 280 milliliter kapacitás akár egy 110 négyzetméter alapterületű helyiség felmosására is elegendő lehet.

xiaomi_deerma_mop_dem-tb900_3.JPG

A 2 az 1-ben Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 felmosó ahhoz képest nem is kerül sokba. Németországi raktárból rendelhető, így áfa és vámmentesen érkezik meg, rövid szállítási idővel és még a szállítás is ingyenes! Jelenleg 33.99$-ba, azaz 10.000 forintba kerül a felmosó.

A Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900-at itt találod meg

Ha neked elég a sima felmosásra képes Xiaomi Deerma mop, azt itt találod  

______________________________________________________

 

A BlitzWolf BW-SH2 4 literes aromaterápiás párásító

 

A BlitzWolf BW-SH2 aromaterápiás párásító előnye, hogy illóolajat is használhatunk, így aromaterápiás hidegpárásítóként funkcionál. A 4 literes kapacitással akár egy 60 négyzetméter alapterületű helyiségben is használhatjuk. A telefonos vezérléssel pedig az okosotthon részévé is válhat.

Az elöl található tekerőgombnak köszönhetően beállítható a párásítás intenzitása, ami a legkisebb fokozaton 100, míg a legnagyobbra állítva 300ml folyadékot képes a levegőbe juttatni óránként. Természetesen van éjszakai mód is, hogy a halk működés is garantált legyen.

A mobiltelefonos BlitzWolf alkalmazás (kompatibilis a Tuya/Smart Life platformmal is) segítségével állíthatunk időzítést 2, 4 és 6 órára, megadhatjuk a párásítás erősségét és kiválasztható a 7 színből választható világítás is.

A nagy, 4 literes kapacitásnak köszönhetően alacsony fokozaton 40, magas fokozaton 13 órán keresztül használhatjuk. A vízbe pedig illóolajat is csepegtethetünk, hogy teljes legyen az aromaterápiás élmény. A párásító a kedvezmény kóddal 36.99$-ba, azaz 11 ezer forintba kerül, amit európai (CZ) raktárból  áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A BlitzWolf BW-SH2 4 literes aromaterápiás párásítót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGBWSH2UM

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás