Főként a konyhában, de szinte bárhol jól jön a Baseus időmérője, ami praktikus kialakítást és design díjas megjelenést kapott.

A Baseus időmérő a gyártótól ismert színvilágú dobozban érkezett. A beltartalom egyszerű, letisztult vonalat követ. A lapos, kör alakú időmérő 7,8 x 7,8 x 2,75 centiméteres méretekkel rendelkezik. Felül a gyártó logót találunk, alul egy kör piktogram jelzi a funkciógombot. Sajnos nem érintésérzékeny, hanem fizikai kapcsoló lapul az előlap alatt, ami szerintem egy kicsit hangosan kattan. Hátul találjuk az elem tartót, amibe 3 darab AAA méretű elemet kell behelyeznünk.

A hátoldala mágneses, így akár a hűtőszekrény oldalára vagy bármilyen más fém felületre is felhelyezhetjük. A mágnes elég erős ahhoz, hogy ne csússzon le róla az időmérő (persze ez felülettől függ). Azonban a funkciót kiválasztva és az időt állítva könnyen elmozdulhat. Az energiatakarékosságra figyelve, ha nem használjuk az órát, a kijelzőjét automatikusan lekapcsolja. Ennek két funkciója van. Használat közben fényes fehér színnel világítanak a megjelenített számok, azonban időmérés vagy visszaszámlálás közben, 5 másodperc után lejjebb veszi a fényerőt mindaddig, amíg újra hozzá nem érünk az órához.

A kívént időt az órát körbe ölelő fém színű, ám műanyag tárcsával állíthatjuk be. 5 másodperces időintervallumtól egészen 99 percig. Nem kell azonban másodperces lépésekben eljutni a több tíz perces beállításig, hiszen a tekerést egy pillanatra megállítva majd újra elkezdve máris a perceket léptethetjük tovább, így megadható percre/másodpercre pontosan a kívánt idő. Ez kimondottan jól jön, ha a konyhában használnánk, de bármilyen olyan helyzetben is jól jöhet, ahol visszaszámlálással kell élnünk. Például ha csapatosan leülünk egy időre teljesítendő társasjátékban.

Nem csak visszaszámolni, de időt mérni is képes, szintén 99 percig. Ilyenkor csak az egyetlen funkciógombját kell megnyomni, ha pedig szüneteltetnénk a mérést, akkor újra ezt a gombot kell megnyomnunk. A hátoldali kapcsoló segítségével beállítható a riasztás hangerőssége. A legerősebb hangon 80-90dB, középsőn 60-70dB hangerősségen jelez és lehetőség van néma mód használatára is. A Baseus mágneses időmérőjét egyszerű használni, megjelenését tekintve mutatós darab. Aki épp egy hasonló időmérőt keres saját célra vagy egy hölgy ismerősnek ajándékba, a Baseus termékével nem fog mellé lőni. a kedvezmény kóddal Jelenleg 10.59$-ba, azaz körülbelül 3.250 forintba kerül.

A Baseus mágneses időmérőt itt találod meg

Kedvezmény kód: BGTMSG

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás