A legújabb Amazfit okosóra a GTR nem csak egy, hanem két modellből áll. Az egyik, a már bemutatott 47mm-es átmérővel és bőr szíjjal rendelkező verzió. A másik pedig a kisebb és sportosabb, 42mm-es, szilikon szíjas változat, ami mérete miatt jobban illik a hölgyek kezére. De, ha a kemény megmérettetésről van szó, akkor a szilikon szíj jobban illik a vizes sportokhoz.

A 42mm-es Amazfit GTR okosóra jelenleg, rózsaszín, piros, fekete és fehér színekben választható. Kjielzőjének mérete kisebb, mint a 47mm-es modellé, itt az 1.39 collal szemben 1.2 colos méretet kapunk, az AMOLED kijelző védelméről természetesen itt is a Gorilla Glass üveg gondoskodik.

blitzwolf_bw-upc1.jpg

Az akkumulátorának kapacitása 195mAh, ami 12 napi használati időt biztosít, azonban ha nem használjuk az okosfunkciókat, akkor ez az idő 34 nap is lehet. Ellátták pulzusméréssel és itt is 12 sport módot kapunk, akárcsak a nagyobb kijelzővel ellátott óra esetében. 5ATM vízállóság és a GPS+GLONASS műholdak támogatása is adott, hogy rögzíthessük a pozícióinkat is.

Az Amazfit GTR 42 és 47mm-es óra specifikációt is összegyűjtöttük, hogy segítsünk a döntésben

Huami AMAZFIT GTR
 
42mm 47mm
Kijelző típusa AMOLED kijelző AMOLED kijelző
Kijelző védelem Corning gorilla megerősített üveg + AF bevonó film
Kijelző méret 1,2 inch 1,39 hüvelyk
Felbontás 390x390px 454x454px
Óratok vastagság 9.2mm 10.75mm
 Szélesség 20mm 22mm
Súly 25,5 g alumíniumötvözet: 36 g
 rozsdamentes acél: 48g
titán: 40g
Választható témák 100 100
IP besorolás 5ATM 5ATM
Sport mód 12 12
Töltési idő 2 óra 2 óra
Akkumulátor 195mAh LiPo 410mAh LiPo
Akkumulátor élettartam Okosóra módban: 12 nap Okosóra módban: 24 nap
Óra módban: 34 nap Óra módban: 7 4 nap
GPS folyamatos működése: 22 óra GPS folyamatos működése: 40 óra
Iron Man sorozat korlátozott kiadású
Helymeghatározás GPS + GLONASS GPS + GLONASS
Pulzusmérés Pulzusmérés
6 tengelyes gyorsulásérzékelő
3 tengelyes geomágneses érzékelő
barometrikus érzékelő barometrikus érzékelő
 kapacitív érzékelő  kapacitív érzékelő
környezeti fényerő érzékelő
Támogatott rendszerek Android 5.0 és újabb, iOS 10.0 és újabb

 

A kisebb méret és a világos színek miatt ez a változat jobban illik a hölgyekhez, azonban ha sportolásról van szó, akkor nem utolsó szempont, hogy ugyanazt a tudást rejti magában, mint a nagyobb testvér, igaz kisebb óratokkal, de legalább kevésbé akadhatunk bele különböző dolgokba. A szilikon szíj által pedig sokkal strapabíróbbá válik a bőr megoldással ellentétben. Természetesen mindkét modell International verzzó, azaz Angol nyelvű menüvel is rendelkeznek.

FRISSÍTVE!

Jelenleg, a kosárba téve 129$-ra csökken a 42mm-es modell ára!

Az Amazfit GTR 42mm és 47mm-es óra egyaránt 139$-ba (40.750 forintba) kerül. Utóbbinál az árnál 149$-t láthattok, de a kosárva téve a terméket ez le fog csökkenni. Mindkét Amazfit GTR órát áfa és vámmentesen lehet megrendelni a Netherlands Registered(PDM) szállítást választva.

Amazfit GTR 42mm okosóra

Amazfit GTR 47mm okosóra

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás