Alldocube iPlay 50 Mini Pro és Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE modelleket is olcsóbban adja a gyártó, így akik egy 8 colos táblagépet szeretne, azok választhatják a 256GB-os Pro-t vagy a Widevine L1 támogatást előnyben részesítve dönthetnek a Pro NFE modell mellett is.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro

Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro 4G táblagép nem csak munkára, hanem kellően erős processzorának köszönhetően játékra is használható. A MediaTek Helio G99 processzor nyolc magos és maximálisan 2.2GHz-es sebességre képes. Az akcióban lévő verzió 8GB RAM-mal és 256GB tárhellyel érkezik, de választható, ami a virtuális memóriával 16GB-ra növelhető.

A Helio G99 CPU 6 nanométeren készül, AnTuTu-ban 400.000 körüli pontszámra képes, ami nem rossz eredmény. A 8.4 colos megjelenítő IPS panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk. A kijelző 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik.

A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 13 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM foglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors 4G LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a GPS, Glonass, Beidou, Galileo kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használható.

Az Android 13 rendszert futtató iPlay 50 Mini Pro 5000mAh kapacitással rendelkezik, ami USB-C porton keresztül tölthető fel. A kuponos akcióban jelenleg 119.99$-ba, azaz 43 ezer forintba kerül európai raktárból rendelve.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro

🔹Kupon:BGHOBBY010

További táblagépek


Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE

Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE modellel a gyártó emeli a lécet a kis kijelzőmérettel szerelt tabletek között. A Mini Pro 8GB memóriát, választható 128 vagy 256GB tárhelyet és egy gyors, Helio G99 processzort kapott.

Az Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE táblagép a munka mellett a szórakozásra fekteti a hangsúlyt. Így nem  csak játékra, hanem a Widevine L1 tanúsítványnak köszönhetően a streaming tartalmak HD felbontásban történő megjelenítésére is alkalmas. A Pro modellhez hasonlóan a nyolc magos MediaTek Helio G99 processzor dolgozik a háza alatt, ami maximálisan 2.2GHz-es sebességre képes.

A Helio G99 CPU 6 nanométeren készül, AnTuTu-ban 400.000 körüli pontszámra képes. A 8.4 colos megjelenítő IPS panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk. A kijelző kis mérete ellenére 1920 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik.

Jól látható, hogy a Pro modellhez képes azonos felépítéssel rendelkezik, így a kijelzője fölé 5, míg a hátlapra egy 13 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM foglalatnak köszönhetően itt is nanoSIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a GPS, Glonass, Beidou, Galileo kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használható. Ezen kívül SIM kártyát is használhatunk, hogy kihasználhassuk a 4G LTE adatforgalom hozzáférését.

Az Android 13 rendszert futtató iPlay 50 Mini Pro NFE 5000mAh kapacitással rendelkezik, ami USB-C porton keresztül tölthető fel. A kuponos akcióban jelenleg 114.99$-ba, azaz 42 ezer forintba kerül európai raktárból rendelve.

Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE

🔹Kupon:BGHOBBY023

További táblagépek

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás