A BlitzWolf PCM3-AIR 14 colos monitorának különlegessége, hogy akár egy power bank is elegendő a működéséhez.

FullHD felbontással rendelkezik a HDR-t is támogató kijelző, amit USB-C porton keresztül láthatunk el energiával. Ezáltal még egy külső akkumulátorról is használható, így számtalan feladatra használható.

A 14 colos PCM3-AIR monitor IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 1920 x 1080 pixel, képfrissítése 24-60Hz lehet. Így kis méretének köszönhetően az íróasztalon is a legegyszerűbb mód arra, hogy a laptopot kiegészítve két kijelzőt használjunk egyszerre a munkában.Azonban nem csak munkára, de akár szórakozásra is használható, így akár még egy játékkonzolhoz is csatlakoztatható a HDMI portján keresztül. Az alacsony energiafelvételnek köszönhetően az autóban egy szivargyújtóról vagy egy olyan töltőadapterről, ami 15 wattot képes leadni, megtáplálható energiával, így akár egy power bankról is üzemelhet.

Hangszóróval is ellátták, amik sztereóban szólnak, hogy teljes legyen a mini mozi élmény. Két USB-C porttal szerelték fel, mindegyik használható adatkapcsolatra és az eszköz energiaellátására is. Emellett pedig HDMI és 3.5 milliméteres jack csatlakozóval is fel lett szerelve. A monitor jelenleg 120$-ba (~45 ezer forintba) kerül.

A 14 colos BlitzWolf PCM3-AIR monitort itt találod meg

További monitorok

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akciókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Megosztás

Hozzászólás